MuziekMuziek

De Volvo V90 heeft ons hart gestolen. Wat een bijzonder mooie auto!

Dit is inmiddels onze tweede auto uit de 90 serie van Volvo, die wij hebben mogen rijden. En er moet mij iets van het hart….geloof mij het went nooit! Deze keer hebben wij een week mogen instappen in de Volvo V90. Instappen….?? 

 

Wat een waanzinnig mooie en ruime auto is de Volvo V90

Voordat ik ga uitleggen hoe dat zit met dat instappen moet ik even iets vertellen. Marie Louise was jaren doodsbang achter het stuur. De laatste jaren is zij haar angst aan het overwinnen maar autorijden zal niet snel haar hobby worden. De auto’s mogen dan ook niet te groot en te hoog zijn. Nu hebben wij de afgelopen jaren twee auto’s gehad. Wat ervoor zorgde dat zij altijd een eigen auto tot haar beschikking had en dus niet hoefde te rijden in de auto’s die ik mocht testen voor de blog. Nu hebben we geen twee auto’s meer en het testen gaat wel gewoon door. Tja, ze moet dus nu wel gedwongen rijden in auto’s voor de blog. Je kan begrijpen dat zij zich dus rot schrok toen ik kwam aanrijden met de Volvo V90. Moet ik daar mee gaan rijden, waren haar enige woorden die zij kon uitbrengen. Ach, hij lijkt veel groter dan hij is probeerde ik haar gerust te stellen. Whahaha dit lukte niet echt omdat ik niet kan liegen. Men! Wat is dit een grote auto. Naast groot is hij ook indrukwekkend mooi. 

Rijden met de Volvo V90

Toen kwam daar het moment dat ze de Volvo V90 moest instappen en deze keer niet aan de passagierskant. Stoel stellen….wauw… het lijkt wel een zetel. De angst in haar ogen verdween langzaam. Voorzichtig werd de auto in D gezet en weg was ze. Nog geen 15 minuten later was ze op haar werk en kon ze even bellen hoe het was gegaan. Nou ja vertellen…..ik kreeg een spraakwaterval over mij heen hoe geweldig de auto reed en aanvoelde. De rest laat zich raden, ik heb die week bijna niet meer achter het stuur gezeten. Sterker nog, zij zat aan het eind van de week op internet te zoeken naar de prijs van de Volvo V90. Whahaha, liever vandaag deze auto dan morgen. Nu heb ik toch nog wel wat kilometers kunnen maken in de Volvo V90 en ik kan haar niet anders dan gelijk gegeven. De auto is een genot om in te rijden. Hij zoeft over de weg en heeft ook alle luxe die je maar kan wensen. De auto lijkt soms zelfs te zweven en te rijden zonder daar moeite voor te moeten doen. Heerlijk!! 

Het Uiterlijk van de Volvo V90

Ik heb eerder de Volvo S90 gereden voor de blog. Ook een hele mooie auto en ik was toen helemaal weg van deze prachtige bak. Nog steeds…maar eerlijk is eerlijk vergeleken bij de V90 valt de S90 bij mij van de eerste plaats. Twee auto’s van hetzelfde merk, en uit dezelfde serie zelfs, die toch zo’n eigen karakter en eigen doelgroep zullen hebben. Ik vind de S90 echt een heel mooie zakelijke auto, waar de V90 een echte gezinsauto kan zijn. De doelgroep van de V90 is denk ik ook iets jonger omdat hij wat sportiever oogt. Er is natuurlijk ook genoeg ruimte voor een standaard gezin… twee kids en een hond….Shit…ik ben wel heel standaard 😉 Whahaha. Waar de S90 echt heel mooi is maar misschien wat oubollig, is de V90 dit juist helemaal niet. Wat ik wel een heel mooie eigenschap vind van deze auto is dat hij nooit patserig wordt. Je rijdt een mooie auto, die echt wel uitstraalt dat je het goed doet, maar van deze auto kan je het hebben. Hij zal complimenten en goedkeurende blikken opleveren. 

Deze Volvo V90 heb ik gereden

De Volvo V90 die ons hart heeft gestolen was de V90 D4 met 190 pk. Een heerlijk en super zuinige motor. Na een week rijden en ja we hebben best wat kilometers ermee gereden moest ik € 40,- afrekenen na het tanken. De auto zelf zal dan wel niet te betalen zijn..hoor ik je denken. Nou, dat valt echt wel mee. Wij kregen een heel dik en volledig uitgeruste auto mee. Mijn eerste schatting van de auto en ook die van mensen uit mijn omgeving was dat de auto over een ton moest gaan kosten. Maar dat is echt niet het geval, de auto kost € 76.000,- met alle opties. Nee, ik heb het ook niet liggen, maar de Volvo V90 is er al vanaf € 48.995,- en dat is echt niet heel veel voor zo’n klasbak! Wij zijn al aan het sparen in ieder geval 😉

Deze artikelen vind je ook vast leuk:

Monday Morning Manual. Dit is je beste start na het weekend!

Groots en snel de nieuwe Kia Optima Gt. Autoreview by B4men

Inspiratie mannenkapsels voor zomer en najaar 2017. 20 Top Kapsels voor mannen.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer