MuziekMuziek

Top 5 best bekeken artikelen begin 2016 op B4men en een fikse bekeuring

Het is nu al bijna eind Mei en er zijn dus gewoon alweer zowat 5 maanden voorbij. De tijd gaat, het lijkt wel steeds sneller te gaan. Nog even en we vieren alweer Sinterklaas en Kerst met zijn allen. Ik moet er nog even niet aan denken, eerst wil ik nog eventjes kunnen genieten van de zomer. Nou ja zomer, eerst maar eens kijken of we nog een beetje voorjaar gaan krijgen. Het is weer is nog niet echt heel denderend en je zou haast een winterslaap gaan houden. De blog is het eerste kwartaal van 2016 echt enorm gegroeid, we zitten nu tussen de 180.000 en 200.000 unieke bezoekers per maand. Daarvoor dus heel veel dank!!! Zonder jullie was B4men nergens en het doet ons heel veel goed dat jullie de blog graag lezen. Maar wat zijn nu de best bekeken artikelen geweest op de blog? Dit vond ik heel verrassend, want het is echt heel divers. Ik had verwacht dat een top 5 alleen uit kapsel artikelen zou bestaan, maar niets is minder waar. Daarom vond ik het ook leuk om deze top 5 met jullie te delen.

Top 5 best bekeken artikelen op B4men

Nummer 1:

Op nummer 1 staat, hoe kan het ook anders, toch een kapsel artikel. Ook dit is weer een lijstjes artikel, niet alleen vrouwen houden dus van lijstjes 😉

De 20 beste kapsels voor mannen in het voorjaar 2016

Nummer 2:

Een auto die menig hoofd heeft doen omdraaien en waar we echt de meeste reacties op hebben gekregen was de Ford Mustang. Dit was ook echt zo’n toffe bak. Iets minder tof was de bekeuring van 250,- euro. Deze bekeuring was voor het rijden door rood licht, maar bij het bekijken van de foto’s bleek dit helemaal niet het geval te zijn. Ik stond verkeerd voorgesorteerd en wilde in eerste instantie linksaf maar moest eigenlijk rechtdoor. Dit was geen probleem want het stoplicht voor rechtdoor stond nog op groen en er kwam geen aankomend verkeer meer aan, dus ben ik rechtdoor gegaan. Helaas ging de flitser af voor het door rood rijden voor linksaf, niet terecht. Jammer maar helaas, we hebben wel een hele toffe tijd gehad in de Ford.

De nieuwe Ford Mustang, wat een bijzondere wagen!

Nummer 3:

Een nieuw onderdeel op de blog is: B4men gaat shoppen met 100,- euro en kan je hier een outfit voor kopen. Ik had echt nooit verwacht dat jullie hier zo enthousiast op zouden reageren. Ik ben dit onderdeel gestart omdat niet iedereen een hoop geld te besteden heeft om kleding te kopen. Ik heb door de blog veel mazzel dat ik bepaalde kledingstukken en schoenen opgestuurd krijg, maar ook ik heb niet het budget om even 200 euro of meer aan 1 kledingstuk uit te geven. Ik ben dus zelf ook altijd op zoek naar leuke kleding wat niet teveel kost

B4men gaat shoppen met €100, kan je hier een complete outfit voor kopen

Nummer 4:

Ook een fashion artikel maar dit keer een artikel over hoe je als man je outfit kan upgraden met sieraden. Sieraden zijn natuurlijk allang niet meer alleen voor de vrouw. Sterker nog, bij mij thuis ben ik de enige die af en toe een sieraad draagt. Marie Louise draagt helemaal niets…nou ja op haar neuspiercing na dan. *edit deze is er helaas inmiddels definitief uit. Ik vind het zelf leuk om af te wisselen tussen armbanden en een horloge. Ringen draag ik niet vanwege mijn beroep. Als ik een ring zou dragen, dan gaan hier continue haren tussen zitten en geloof me dat doet echt enorm pijn.

Upgrade je outfit met sieraden

Nummer 5:

Een goed gerecht kon natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. De food artikelen zijn echt super groeiend op de blog. Super leuk! Marie Louise en ik staan namelijk heel erg graag in de keuken om lekkere gerechten klaar te maken. Niet alle gerechten komen op de blog, simpelweg omdat dit heel veel werk is en ik ben natuurlijk geen foodblog. Iedere zondag voorzien wij jullie van een lekker recept. Voor komend jaar zijn we bezig om een buitenkeuken te laten maken, we kunnen echt niet wachten! Nog meer lekkere BBQ recepten 🙂 Wel grappig is dat niet een BBQ recept het best bekeken is, maar de kruidige Surinaamse stoofpot. Nu was deze inderdaad wel echt heel erg lekker.

Surinaamse Stoofpot, kruidig en pittig dus niet voor pussy’s

 

Ik ben benieuwd wat jullie favoriete artikel geweest is op de blog.

Help B4men Groeien en deel het bericht op jouw Social Media.

Help B4men groeien om zo nog meer slagkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikels op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer