MuziekMuziek

B4men gaat shoppen met €100, kan je hier een complete outfit voor kopen

scumbro kapsel

Shoppen ik ben er gek op! Ik weet het, het is misschien niet zo stoer om als man te zeggen dat je van shoppen houdt, maar goed ik ben wie ik ben. Ik zie het als jezelf trakteren op een goed en verzorgd uiterlijk. Nu is het natuurlijk iedere keer weer een dikke uitgave als ik ga shoppen, dit moet ook anders kunnen! Het is tijd voor een leuke uitdaging vond ik zelf. Ik geef mijzelf een budget van € 100,- en ik ga kijken of ik voor dit bedrag een hele outfit kan shoppen. Dit wordt een nieuw onderdeel op de blog, ik zal hiervoor verschillende winkels afgaan voor leuke outfits die hip en modern zijn. Het is dus zeker niet gesponsord en ik betaal alles zelf, er valt dus niets te verbergen en ik houd er dus ook niets aan over. (behalve dan natuurlijk een toffe outfit) Het is de de bedoeling dat ik iedere keer 1 outfit shop in 1 winkel.

Omdat wij natuurlijk (lees helaas) geen geldboompje in de tuin hebben staan, is het niet een onderdeel wat wekelijks op de blog terug zal keren. Ook moet het wel een complete outfit worden die bestaat uit minimaal 2 delen. De eerste outfit wat op de blog zal komen, is een outfit die ik geshopt heb bij de H&M.

h&m
bron: b4men

Van welke winkels zouden jullie een complete outfit willen zien?

Laat het weten op de FB pagina van B4men 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer