MuziekMuziek

De 20 beste kapsels voor mannen in het voorjaar 2016

De eerste maand in 2016 is alweer voorbij en langzaamaan zijn we ons aan het voorbereiden op het voorjaar. Qua temperaturen gaan we in ieder geval wel al gelukkig de goede kant op. Het kapsel van de man wordt steeds belangrijker en ik merk bij mij in de Barbershop dat veel mannen zoekende zijn wat ze nu precies met hun haar willen. Ik heb pas al het artikel geschreven verandering van spijs doet eten en zo is het ook. Iedere dag tegen dezelfde “kop” aankijken wordt je toch zat. Dat alleen vrouwen ijdel zouden zijn is inmiddels allang achterhaald en je mag als man er dus eerlijk vooruit komen dat je tijd aan je uiterlijk besteed en daar hoort ook een nieuw kapsel bij. Wil jij wat anders maar weet je niet precies wat, misschien helpen de volgende kapsel inspiratie beelden je.

Kapsel inspiratie 2016

haar13
bron: b4men
haar22
bron: b4men

kapsel trends mannen 2016

Help B4men Groeien en deel het bericht op jouw Social Media.

Help B4men groeien om zo nog meer slagkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikels op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
3 comments
  • Hallo

    Ik heb een vraagje over mijn haar. Heb zoveel dingen gedaan om mooie modelkapsel te krijgen maar lukte me nie om de juiste eindresultaat te krijgen.

    Ik heb best wel dikhaar en de probleem is als ie wat langer word krijg ik meteen golvendhaar:(
    Zou je me aub misschien kunnen helpen om de juiste crème gel of iets dergelijks

    Groetjes

  • Ook ik heb dit probleem maar het in model brengen lukt goed na het wassen met shampoo en conditioner föhnen met een 9row brush en oranje reuzel

Written by Jan Willem Huffmeijer