kapsel trends mannen zomer 2020: inspiratie voor mannen

kapsel trends mannen zomer 2020

Kapsel trends mannen zomer 2020. Deze keer geef ik de mannen weer wat inspiratie over welk kapsel zij deze zomer gaan dragen. Hoe kom je super strak en hip terug op kantoor. Nu inmiddels de corona kapsels aan het verdwijnen zijn en alle kappers druk bezig zijn de schade van de afgelopen tijd te herstellen, ontstaan er natuurlijk ook weer toffe trends. Verder in het artikel zal ik jullie de nodige voorbeelden laten zien, zodat je deze kan meenemen naar je kapper / barbier.

Kapsel trends mannen: kort opgeschoren kapsels

De kapsel trends voor mannen zomer 2020 is het kort opgeschoren kapsel. Wat anders is dan de vorige opgeschoren kapsels is de duidelijk scheiding tussen de langere bovenkant en de kortere zijkant. De zijkanten worden met een dikke fade geschoren, zodat dit verschil nog beter zichtbaar is. Wel of geen lijn in de zijkant van het mannenkapsel? Tja, dit is een gevalletje van persoonlijke smaak! Veel kappers vinden het lastig om een duidelijke lijn te scheren in je kapsel. Dit komt omdat wij gewend zijn alles netjes te laten overvloeien. Echter is het deze zomer een dikke trend voor om er wel een duidelijk lijn in te houden. Wanneer je dit wilt of juist niet wil, vertel dit dan goed tegen je kapper / barbier zodat er geen misverstanden ontstaan.

Mannenkapsel met meer lengte boven op

Oke, de zijkanten gaan kort bij de kapsel trends mannen zomer 2020. Maar wat doen we dan met de bovenkant? Vorig jaar was het de trend om je herenkapsel zo kort mogelijk te dragen. Dit jaar zien we in de zomer juist wat langere haar bovenop. Deze langere lengtes worden nonchalant gedragen. Ook worden deze lengtes niet aangesloten op de zijkanten, zodat dit nog meer contrast geeft. Wanneer je jouw herenkapsel meer naar achteren draagt, is het belangrijk om je voorkant langer te laten dan de achterkant. Vraag hierom bij je kapper. Dit zal het stylen van je mannenkapsel een stuk makkelijker maken.

Zo style je het mannenkapsel voor de zomer 2020

Nonchalant is de mannenkapsel trend voor mannen deze zomer. Om dit goed voor elkaar te krijgen, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Een ideaal product is een Paste hiervoor. Een Paste geeft je herenkapsel stevigheid en het heeft een matte uitstraling. Deze matte uitstraling is erg belangrijk omdat je daarmee dat nonchalante gevoel geeft aan je kapsel. Style met je handen en niet met een kam. Dit zorgt ervoor dat het wat losser blijft. Een kam trekt je kapsel snel te strak. Vraag je kapper je kapsel goed te stylen en dit ook aan jou uit te leggen. Zo kan jij het de volgende dag ook zelf voor elkaar krijgen.

Inspiratie kapsel trend mannen zomer 2020

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer