MuziekMuziek

Hoe maak je het nonchalante kapsel en inspiratie kapsels

Jan Willem met herenkapsel najaar 2019

Het is weer even wat anders dan dat we gewend zijn maar na al die strakke kapsels gaan we nu toch echt voor het losse en nonchalante mannen kapsel. Ik heb al eerder hierover geschreven met inspiratie foto’s over het nonchalante mannenkapsel (klik hier om het te lezen). In het artikel van vandaag laat ik jullie zien hoe je dit kapsel moet maken en wat je moet gebruiken aan producten. Een nieuwe stijl vraagt om iets meer uitleg. Kijk naar de video en dan zie je hoe makkelijk dit kapsel in je haar te maken is. Vergeet niet om je te abonneren op mijn YouTube kanaal, daarmee help je mij weer verder en blijf je als eerste op de hoogte van nieuwe filmpjes.

Zo maak je het nonchalante mannen kapsel video tutorial

Welke styling producten gebruik je voor het nonchalante kapsel

Zoals ik in het filmpje uitleg en laat zien, is het belangrijk om een goed model in je haar te laten brengen door jouw kapper/barbier. Verder is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken. Voor het nonchalante mannenkapsel gebruik je matte producten, denk hierbij aan een Clay of een Paste. Wanneer je een paar keer met je hand door het haar gaat zul je merken dat het kapsel nog iets losser komt te zitten wat je nonchalante look alleen maar ten goede komt.

Meer inspiratie nonchalante kapsels

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer