MuziekMuziek

10 kapsels voor mannen om mee te solliciteren. Inspiratie by B4men.nl

kapsel zonder styling product

We krijgen er allemaal vroeg of laat mee te maken, we moeten gaan solliciteren! Het maken van een goed cv is lastig, om nog maar te zwijgen over de juiste motivering waarom jij de juiste kandidaat bent. Alles is goed gegaan en je wordt uitgenodigd voor die droombaan maar hoe ga je een verplettende indruk maken? De juiste kleding en het beste kapsel kunnen jou de zelfvertrouwen geven die jij nodig hebt voor een verpletterde eerste indruk. Zo pak je het aan en ga jij met die droombaan naar huis!

kapsels om mee te solliciteren

Het is een feit dat je geen tweede kans krijgt voor de eerste indruk. Daarom moet de eerste indruk de beste indruk van jouzelf zijn. Maar hoe pak je dit aan? Begin met de juiste voorbereiding. Wat zijn de kledingvoorschriften in de branche of bedrijf waar je gaat solliciteren. Deze vraag kan je beantwoorden door eens een kijkje te nemen bij het bedrijf waar je gaat solliciteren. Wordt er verwacht dat je in pak naar het werk komt of is het juist casual ingesteld. Kies de juiste kleding maar zorg wel dat je opvalt. Dit is voor je kapsel net zo belangrijk. Ga voor je sollicitatie naar je kapper en vraag om tips en trucs. Het juiste kapsel kan jou een boost aan je zelfvertrouwen geven die nodig is. Modern, nonchalant of juist een zakelijk kapsel kunnen jouw stijl onderstrepen. Ik laat je graag wat kapsels zien waarmee je eigenlijk altijd goed zit.

10 kapsels voor mannen om mee te solliciteren

Meer inspiratie:

Kapsels voor mannen voorjaar 2017. Korte herenkapsels zijn het helemaal.

Beste kapsels voor mannen met dun haar. Inhammen: deze kapsels zijn het best.

De man op leeftijd ziet er hipper en verzorgder uit dan ooit

Het nonchalante mannenkapsel uitgelegd door B4men. Video Tutorial!!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer