MuziekMuziek

Het mannen kapsel van 2018!! Dit is de style voor dit jaar. Video met uitleg.

Het mannenkapsel van 2018! Welkom allemaal in 2018. Allereerst de beste wensen vanuit mijn kant. We gaan er weer een tof jaar van maken op de blog met heel veel toffe mannenkapsels, baarden en uitleg hierover. Vandaag zet ik de traditie voort en laat ik jullie de nieuwe trends zien voor 2018 op het gebied van haar en baard. Ik heb mijzelf een metamorfose gegeven met behulp van Marie Louise, zij heeft mijn kapsel geknipt. Mijn baard heb ik zelf gedaan uiteraard hebben wij alles gefilmd.

Het mannenkapsel van 2018

Het kapsel van 2018 diende zich in de loop van 2017 al aan. In de maand december werd het echter steeds duidelijker en kreeg ik de vraag in de Barbershop van klanten steeds vaker. Het kapsel voor 2018 is het Peaky Blinders kapsel!! En voor de jongere onder ons, ook wel het Lil Kleine kapsel. Whahahaha dit zal echt niet iedereen willen horen maar Lil Kleine is een style icoon aan het worden. Ik had hier graag een tof artikel over geschreven maar ik kreeg zoals het Lil Kleine het betaamd geen foto’s van hem….blijft een Grrr@#$%^& !! Dus we noemen het vanaf nu gewoon alleen het Peaky Blinders kapsel!!

Het Peaky Blinders kapsel / Het kapsel van Lil Kleine zo style je het

Na jaren het haar strak achterover te hebben gedragen kwam in 2017 het natuurlijke kapsel. Minder strak en geen pomade meer maar Paste en Clay als stylingproducten. Nu gaan we nog een stapje verder, in 2018 gaan we het haar naar voren dragen. De natuurlijke look blijft, dus gebruik een paste en een clay voor het stylen van het haar. Het mannenkapsel van 2018 wordt los naar voren geknipt en hoog opgeschoren, dit kan tot op de huid maar kan ook dekkend zodat de huid niet zichtbaar is. Ik heb het kapsel al bij verschillende klanten geknipt, dit laat ik verder in het artikel zien.

De baard van 2018 en 2019

Niet zo gek lang geleden was ik in Napels en zag hier de Italiaanse mannen. De Italiaanse man liep hier rond met een klein, strak en gestyled baardje. Dit vond ik er tof uitzien en het begon bij mij wat te kriebelen…een teken dat het weleens iets zou kunnen worden. Nadat ik had besloten om deze style te gaan brengen in 2018 kwam mijn grote bevestiging dat ik goed zat. Niemand minder dan Eric Corton kwam met zijn nieuwe look naar buiten…..een kort baardje (sikje) maar wel een snor. Dit moet het gaan worden. Natuurlijk kan ik mij voorstellen dat dit bij veel baarddragers nog wat weerstand oproept en daarom is dit niet meteen de look van 2018 maar ook echt van 2019. Deze look moet opgepakt gaan worden en heeft een paar iconen nodig die dit gaan uitdragen. Ik ben alvast begonnen en moet eerlijk zeggen dat ik het ook wel weer eens lekker vind om de wind weer langs mijn wangen te voelen. Binnenkort meer uitleg en een filmpje van hoe ik mijn baard korter heb gemaakt.

Het mannenkapsel 2018 geknipt in de Barbershop

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer