MuziekMuziek

Wat zijn de beste kapsels bij inhammen en dunner wordend haar

Wat zijn de beste kapsels bij inhammen en dunner wordend haar. Het is natuurlijk enorm schrikken als je een afvoerputje vol met haar ziet. Toch is het wel belangrijk te weten dat je ongeveer 50 tot 150 haren per dag verliest. Wanneer dit echter meer wordt of je haargrens begint zich echt terug te trekken, dan heb je haaruitval. Nu hoeft je haar niet altijd uit te vallen maar het kan ook gebeuren dat je haar dunner wordt. Dus niet het aantal haren maar de haren zelf worden dunner. Wanneer je het idee hebt dat het snel minder wordt, maak dan een foto van je haar en herhaal dit na een maand nogmaals. Zo kan je zien of er daadwerkelijk een verschil is. Probeer er alleen geen obsessie van te maken en zorg niet voor extra stress. Iets wat heel erg slecht is voor haargroei, is namelijk stress.

Wat te doen tegen haaruitval

Helaas kunnen we tegen haaruitval nog niet heel veel doen. Bedrijven zijn heel hard aan het werk om uitvindingen te doen die helpen en ze komen volgens eigen zeggen aardig in de buurt. Ik heb zelf te weinig ervaring om jullie van een goed advies te voorzien welke producten je het best kan gebruiken. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een haartransplantatie. Deze optie is vrij heftig, erg kostbaar en met wisselend resultaat. Ik heb verschillende mannen bij mij in de Barbershop die een haartransplantatie hebben ondergaan. De resultaten zijn wisselend en ik moet wel zeggen dat de meest recente transplantaties erg netjes zijn geworden. Zodra ik meer info heb of producten weet die echt heel goed helpen, dan laat ik dit uiteraard op de blog weten. Ik wil iedereen aanraden die zich schaamt voor zijn inhammen om echt op zoek te gaan naar een goede kapper/barbier en samen te kijken wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. Vaak is dit namelijk echt veel meer dan je denkt. Ik heb regelmatig mannen bij mij in de stoel gehad die onzeker binnenkwamen en super trots de deur uitliepen. Dat maakt mijn beroep ook zo gaaf en ik ben dan ook echt oprecht heel erg blij dat ik die personen heb kunnen helpen.

Welke kapsels dragen bij inhammen en dunner wordend haar

Ik hoop je met de volgende foto’s inspiratie te kunnen geven. Nee, de foto’s zijn niet alleen van mannen met heel aanwezige inhammen. Ze geven je echter wel een idee wat er wel degelijk voor kapsel mogelijk is met een teruglopende haargrens. Ik heb dit keer er ook bewust voor gekozen om foto’s te gebruiken van mannen bij mij in de Barbershop en geen modellen foto’s. Heb jij inhammen en/of dunner wordend haar bespreek dit dan dus goed met je kapper/barbier.

kapsel inhammen en dunner worden haar
Inhammen en dunner wordend haar is goed te verbergen met hoog opgeschoren zijkanten en naar voren gestyled haar.
Dunner wordend haar en toch een stoer kapsel? Dan is dit misschien iets voor jou
kapsel inhammen
Strakke kapsesl kunnen ook goed bij zowel inhammen als dunner wordend haar.
kapsel mannen met inhammen
Wees niet bang om ook eens iets anders te proberen.
kapsel inhammen
Wanneer de zijkanten nog hoger worden opgeschoren, vallen de inhammen vaak juist minder op.
kapsel inhammen en dunner worden haar
Een strak gestyled kapsel maak niet alleen stoerder maar ook jonger. Eigenlijk vallen dan eventuele inhammen juist minder op!
kapsel mannen met inhammen
Super stoer kapsel voor mannen met inhammen.

 

Onderstaande kapsel artikelen vind je misschien ook interessant

7 tips tegen statisch haar

Kapsels voor mannen winter 2017 / 2018. Zo draag je een langer kapsel!!

8 TIPS VOOR GEZOND HAAR

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer