MuziekMuziek

Mannen, zo geniet je op en top van de winter!

Trek jij je in de winter terug in je mencave? Of hang je op de bank met je smartphone of Netflix? Voor mij niets beter dan winterse kou. Als ik tenminste goed ben aangekleed, dat wel natuurlijk. Ook al ben ik geen koukleum, ik hoef nog niet kou te vatten. Een beetje haar laten staan doet in dat opzicht trouwens wonderen!

Laat lekker je wintervacht staan

Het is winter en we dragen lange broeken en truien. Behalve die ene diehard dan, die stug in zijn korte broek of t-shirt met korte mouwen blijft rondlopen. Voor de meeste mannen geldt echter dat er in de winter niets te zien is van oksel- of ander lichaamshaar. Laat dus lekker je wintervacht staan, dat is nog warm ook. Ontharen doen we in de lente wel weer.

Goede onderkleding

Het is geen geheim dat ik fan ben van bamboe ondershirts. Niet alleen in de zomer, maar juist ook in de winter. Die shirtjes houden me lekker warm, zoals wanneer ik weer een sportieve uitbarsting heb. Maar ook in mijn werk als barbier draag ik ze graag. In de winter combineer ik ze met kleding in laagjes. Zo ben ik helemaal winter proof en kan ik op en top genieten van sneeuw en ijs. Met een barbecue bijvoorbeeld…

Houd een winter BBQ

Optimaal genieten van de winter doe je natuurlijk met een winter barbecue. Organiseer dus een barbecue voor je vrienden, compleet met de lekkerste winter cocktails. Maar let op: niet elke barbecue is geschikt voor kou en nattigheid. Als je geen ketelbarbecue of andere barbecue met deksel hebt, zul je er dus eentje moeten lenen bij een vriend of een nieuwe moeten aanschaffen. Maar dan kun je wel genieten van de lekkerste bbq gerechten, zoals zeebaars met zoutkorst, moink ballen of bavette. Geniet ervan!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer