MuziekMuziek

Bamigo is bamboo onderkleding voor mannen. Review B4men

Bamigo bamboo onderkleding voor mannen. Ik test vaker kleding of andere mooie producten voor mannen op de blog. Zo werd ik ook benaderd om Bamigo onderkleding eens te testen. Ik heb de kleding inmiddels al een aardige tijd gedragen en kan jullie dus een oprechte review geven. Maar laat ik eens bij het begin beginnen…het gaat dus om bamboe kleding…..hoe dan??

Selectie van verschillende Bamigo Underwear. Shirts, boxers en sokken allemaal gemaakt van bamboe.
Selectie van verschillende Bamigo Underwear. Shirts, boxers en sokken allemaal gemaakt van bamboe.

Bamigo Bamboo onderkleding voor mannen

Waarom zou je kiezen voor bamboo onderkleding? Ik wist zelf ook niet dat je überhaupt kleding kon maken van bamboo. In mijn ogen gewoon een grote boom die je voor veel dingen kan gebruiken maar niet voor kleding. Ik ben op de site van Bamigo eens gaan inlezen over bamboo, blijkt het niet eens een boom! Bamboo is eigenlijk een grassoort. Voor het kweeken van katoen is heel veel water nodig. Bamboo groeit zonder beregening en nog eens heel hard ook. Bamboo is één van de snelst groeiende planten ter wereld. Ook groeit het gewoon weer terug na het kappen. Bamboo groeit ook nog eens zonder pestiside en daarmee is het dus één van de meest duurzame planten. Maar hoe maak je nu van een bamboostengel kleding? Dit is een proces wat nog niet zolang geleden is ontdekt in China. Met alle voordelen voor het milieu, kan je er dus op wachten dat we dit meer en meer gaan zien.

Sokken aantrekken met een Berner Sennen
Sokken aantrekken met Boyd aan je voeten…het blijft een uitdaging.

Bamigo Bamboo onderkleding review

Nu kan je wel een heel milieuvriendelijk product maken maar als het niet lekker draagt wordt het natuurlijk nog niets. Ik heb de kleding inmiddels een paar maanden in mijn bezit en kan oprecht zeggen dat de kleding erg prettig zit. Ik ben een groot fan van de ondershirts. De shirts hebben een strakke pasvorm en blijven ook na vele malen wassen goed in vorm. De stof van bamboe is voor mij niet heel merkbaar anders dan katoen. Whahaha het schuurt niet! Dit klinkt misschien raar, maar ik was bang dat het wat harder of steviger zou zijn dan katoen. De boxers draag ik ook erg graag en deze zitten ook erg lekker. Bamigo heeft tevens sokken in hun assortiment en ook deze zitten erg lekker en blijven goed in model. Voor mij zijn de shirts echter het belangrijkste en deze kan ik echt aanraden. Super dat je mooie en lekkere shirts kan combineren met een goed gevoel voor mensen die graag aan het milieu denken.

Selectie van verschillende Bamigo Underwear. Shirts, boxers en sokken allemaal gemaakt van bamboe.
Selectie van verschillende Bamigo Underwear. Shirts, boxers en sokken allemaal gemaakt van bamboe.

Bamigo in 2020 / 2021

Ik heb inmiddels alweer twee jaar geleden dit artikel geschreven. Nog steeds draag ik graag de Bamigo boxershorts. Niet na twee jaar nog steeds dezelfde natuurlijk maar ik heb inmiddels een update gehad en de boxers ook trouwens. De pasvorm is nog beter en de kwaliteit is ook beter geworden. De Bamigo Boxershorts die ik draag zijn de Paul Boxershorts Olijf en Grafiet. De boxers sluiten goed aan en de lengte van de pijp is precies goed. Niet te lang zodat ze niet lubberen en ook niet te kort, iets wat ik niet prettig vind dragen namelijk. De ademende werking is nog steeds prettig en geeft je een fris gevoel. Niets lekkerder dan koele billen 😉

Zo draag ik mijn Bamigo onderkleding

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer