Top 5 winter cocktails volgens b4men.nl

De winter staat weer voor de deur, tijd om de haard aan te steken en te kiezen voor warme smaken en geuren. De tijd van de cocktail is helemaal terug van weggeweest.

Meestal denken we alleen aan een frisse zomerse mix, maar ook in de winter zijn er mooie cocktails te maken die jou s’ avonds innerlijk verwarmen. Natuurlijk is een avond met vrienden ook de perfecte gelegenheid om eens een heerlijke cocktail te serveren.

Hoe cool is het om een heerlijke winter BBQ te organiseren en dan na het eten lekker buiten te blijven naast een mooie vuurtje met een heerlijke verwarmende winter cocktail. Ik zie het zelf al helemaal voor mij……kom maar op met de winter hahaha

Top 5 winter cocktails

1) De Hot Toddy, de ultieme verwarmer. Deze cocktail is alles wat je van een winter cocktail verwacht, hij is warm en heeft de ultieme winter smaken als kaneel, kruidnagel en Drambuie. Deze cocktail maken klik hier voor het recept.

2) The Horse’s Neck, een heel mooie cocktail op basis van bourbon. Natuurlijk passen bourbons met de zoete tonen erg goed in deze winter cocktails top 5. Helemaal in de mooie combinatie van bitters en ginger ale. klik hier voor een demo.

3) De Hot Milk Toddy, zachte winter cocktail. Deze winter cocktail is ook op basis van Drambuie, maar deze keer met warme melk en anijs, ook hier worden echte winterse smaken van kruidnagel en kaneel aan toegevoegd. Klik hier voor het recept.

4) De Irich koffie, warm en stoer. De klassieke winter cocktail om heerlijk te smullen rond een kampvuurtje. Gebruik voor een ultieme Irish koffie ook een mooie Irish whiskey als The Irishman Whisky. Klik hier voor The Irishman.

5) Frangiretto Sour, een stoere winter cocktail van hazelnoot. Deze cocktail heeft een basis van Amaretto en Frangelico een hazelnoot likeur. Door deze mooie combi een echt winters geheel die de winteravond een warm tintje geeft. Recept klik hier.

Ik zeg cheers en geniet van de winter en van de winter cocktails

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer