MuziekMuziek

Daily Paper en Havana Club gaan voor goud

Havana Club x Daily Paper Special

Daily Paper en Havana Club slaan de handen in één. Ben jij al bekend met deze merken? Daily Paper is een Amsterdams streetwear label en Havana Club is een te gek en erg lekker rum merk. Maar hoe ga je deze twee toffe dingen nu combineren? Dat is niet heel moeilijk hoor, ieder leven wordt beter van goede rum en toffe kleding.

Samenwerking Daily Paper en Havana Club

Hoe ziet de samenwerking er dan uit? Hoe kan je rum en kleding combineren. Het draait vooral om het gevoel wat beide merken met elkaar gemeen hebben. De Cubaanse vibes van Havana Club wordt verwerkt tot een swingende eenmalige (lees exclusieve) collectie. Uiteraard zit in deze toffe kleding collectie ook een limited Havana Club X Daily Paper Rum. Dit alles wordt zaterdag 26 januari geshowd op een event in Antwerpen.

Havana Club 7 años rum

Je snapt dat zeker de rum voor mij een ding is. Ik ben gek op rum en Havana Club maakt heerlijke rum. Dus als ik mijn hand kan leggen op een te gekke en bijzondere fles van dit mooie drankje, dan sta ik vooraan 😉 In de bijzondere Fles zit de Havana Club 7 años rum en deze word wereldwijd beschouwd als één van de beste rum. Door het perfecte klimaat op Cuba rijpt de rum er ongeveer 3 keer sneller dan bijvoorbeeld whisky in Schotland. Van deze speciale Havana Club x Daily Paper is een oplage gemaakt van 250 stuks. Wil je fles bemachtigen dan moet je er dus snel bij zijn.

Havana Club 7 Años special met Daily Paper

De Collectie van Daily Paper in samenwerking met Havana Club

Het resultaat van de samenwerking Havana Club en Daily Paper is een collectie waarbij zwart en goud de boventoon voeren. In deze collectie zitten o.a. een T-shirt, een Cuban shirt, een hoodie, een coach jacket, een riem, een sjaal, een vergulde veldfles en een unieke special edition Havana Club 7 Años fles. Alle items zijn verkrijgbaar vanaf 26 januari via de Daily Paper webshop, de winkel in Amsterdam en geselecteerde streetwear retailers in België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Spanje. De limited edition Havana Club-fles is uitsluitend online verkrijgbaar via de Monar online store.

Win een plek voor de Cuban Links Academy


Super Tof!! Speciaal voor deze exclusieve collectie start is er een zoektocht naar drie jonge, getalenteerde creatieven – een fashion designer, een fotograaf en een muziekproducent – om in Havana de laatste stukken van de collectie te produceren en de campagnefilm te ontwikkelen. De Cuban Links Academy draait om de gedeelde drive om jonge creatieven te helpen ervaring op te doen en erkenning te krijgen. De drie prijswinnaars volgen een week lang workshops van toonaangevende experts in de industrie. Deelnemen kan tot 24 januari via www.youngtalent.dailypaperclothing.com.

Streetwear van Daily Paper in samenwerking met de rum van Havana Club

De fles Havana rum heb ik opgestuurd gekregen , voor dit artikel heb ik verder niet betaald gekregen

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer