Cocktails maken B4men.nl. 4 top cocktails in video.

Het maken van cocktails in niet alleen heel erg leuk om te doen, het is ook super lekker. Ik heb inmiddels een aardige drankvoorraad bij elkaar geschreven met de blog. Om alle dranken maar één keer aan jullie te laten zien vond ik wat weinig, aangezien ik hele leuke dranken heb waar je veel meer kan dan alleen puur te drinken. Ik ben eens gaan kijken of ik op een leuke manier cocktails kan maken en filmen en dit op mijn youtube kanaal kan zetten. Naast alle instructie video’s voor haar en baard, is dit een leuke aanvulling voor mijn kanaal. Ik zal hier dus de komende tijd leuke en lekkere cocktails gaan maken. Wanneer je niets wilt missen is het belangrijk om je te abonneren op het kanaal.

4 top cocktails gemaakt door B4men

Voor nu kan ik jullie alvast trakteren op 4 super lekkere en niet te moeilijke cocktails, die je heel goed zelf kan maken.

Gin & Tonic: Gin en Tonic, het mag natuurlijk niet ontbreken op de blog en op het cocktailkanaal. De variaties met Gin & Tonic zijn eindeloos en ik zal er de komende tijd nog heel wat gaan maken en aan jullie laten zien.

Dark Paradiso: Deze cocktail is even wat anders dan de andere in dit artikel. Waar de andere over het algemeen wat minder zoet zijn, is de Dark Paradiso juist een zoete cocktail. Door het gebruik van de grenadine, is deze cocktail gevaarlijk zoet en lekker geworden. Heerlijk op een mooie nazomerse dag.

Moscow Mule: Deze cocktail is er één waar je van moet houden. Fris, zuur en pittig. Deze cocktail is gewaagd maar erg lekker. De Gingerbeer geeft de cocktail veel kracht en pit. Echt een cocktail om je avond mee af te sluiten.

Old Cuban: De komende tijd zal ik veel meer cocktails maken met rum. Na de gin zal de rum steeds meer aan populariteit winnen, uiteraard is deze drank niet alleen maar populair maar ook erg lekker. Witte of donkere rum zijn beide een erg goede basis voor de mooiste cocktails.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer