MuziekMuziek

Jonger geworden door een hippere kledingstijl

Met het ouder worden is ook mijn kledingstijl behoorlijk veranderd. Pasgeleden was ik foto’s aan het terug kijken met een paar vrienden, die mij niet van vroeger kende, en die dachten allemaal dat mijn pa op de foto’s stond in plaats van mijzelf. Nu moet ik ook wel heel eerlijk bekennen dat ik er op die foto’s inderdaad een stuk oubolliger uitzag dan hoe ik er nu uitzie. Dit heeft alles te maken met mijn kledingstijl van toen, of eerder gebrek daaraan. Waar ik een paar jaar geleden eruitzag als een gemiddelde “kakker” met een gekleurde polo een beige kleurige broek en nette schoenen, ben ik nu wat meer de ‘casual street’ stijl opgegaan. Ik vind het leuk om te veranderen en ik houd van diverse kledingstijlen. Daarbij vind ik het ook niet erg om kleding te shoppen, integendeel en daarom is het juist leuk om wat meer te veranderen qua stijl. Sommige mensen en zeker mensen uit de fashion wereld vinden dat je je moet kleden naar één bepaalde stijl, maar waarom? Ik zou het ontzettend saai vinden om iedere dag één en dezelfde look te hebben. Het leven is toch veel spannender om af en toe uit je comfort zone te stappen. Door kleding te passen die je normaal gesproken niet zou passen kom je soms juist tot verrassende outfits.

Mijn favoriete outfits

p8300826
Dit draag ik heel erg graag. Mijn lievelings overhemd met simpel shirt, baggy jeans en mijn Timberlands.
pa231823
Mijn favo jeans met hoe kan het ook anders mijn Timberlands en jas van Fjällräven. Wie mij  volgt op B4men kan zien dat Boyd inmiddels al echt een stuk gegroeid is. Deze foto is van 4 weken geleden en inmiddels is hij 10 kilo zwaarder en een paar centimeter groter.
pa161699
Dit is echt een heerlijke trui door de hoge col. Op deze manier een col dragen vind ik niet erg, die ouderwetse coltruien daar zal je mij niet in zien. (Vroeger dus wel 😉 )
pa161708
Gek van mijn Timberlands! Wie zegt dat mannen geen roze trui mogen dragen 🙂 Combineer het met een stoer leer jack en het kan prima.
pa161693
In het najaar pak ik toch weer vaker mijn donkere jeans en dit keer met een nieuwe trui van Esprit. Binnenkort verschijnt hier een complete outfit van. (alles is zelf gekocht)
pa161709
Oversized sweater met een simpele donkerblauwe jeans
img_0620
Dit is absoluut mijn lievelingsbroek momenteel, je hebt hem al in de 2e foto kunnen zien. Hij kost wat maar dan heb je ook wat 🙂 Deze jeans is van Tigha
p8300759
Nooit gedacht dat ik ooit een skinny jeans zou dragen, maar inmiddels heb ik er een stuk of 5 van in mijn kast liggen. Dit is een outfit wat ik graag draag als ik op stap ga voor de blog. Simpel, stoer en het zit lekker 🙂 Ik doe mij nooit beter voor dan ik ben en heb dus ook niet de behoefte om strak in het pak te gaan als ik wegga terwijl ik dit anders nooit draag.
pijpen-oprollen-4
Komt het shirt je bekend voor? Gedragen met mijn lievelingsvest en weer een skinny jeans. Nu het kouder begint te worden draag ik dit nog steeds, echter alleen wel met een paar toffe sokken.

Dit zijn 2 foto’s van mij ongeveer 3,5 jaar geleden

jw-kleding
Het was leuk geprobeerd 😉
jw-kleding-1
Volgens mij is hier niet echt iets mis mee, toch zal ik het nu niet snel meer kopen.

 

Ik wil niet heel arrogant overkomen maar het gezegde is toch “mannen worden knapper naarmate ze ouder worden”?  Eigenlijk vind ik dat van mijzelf ook. Ik voel mij nu prettiger dan ik ooit heb gedaan. Wijsheid komt tevens met jaren en mijzelf druk maken om wat anderen van mij vinden doe ik echt niet meer. Ja mag me of je mag me niet, je vindt dat ik er goed uitzie of je vindt van niet…I DON’T CARE!!! Dit geeft geestelijk zoveel rust dat ik tegen mijn jonge lezers willen zeggen, geloof me ouder worden heeft echt wel zijn voordelen!

De volgende artikelen vind je misschien ook wel interessant

Tips om je jeans te onderhouden

Opgerolde broekspijp van een jeans bij mannen, Yay of Nay!

De Urban kledingstijl is voor iedere man draagbaar!

Upgrade je outfit met sieraden

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer