MuziekMuziek

B4men gaat spannende samenwerking aan met Christine le Duc

Wat!!!! Wat gaat er allemaal gebeuren?? B4men is niet vies van een beetje sexy en pikante artikels op de blog, dit hebben jullie al eerder in onze columns kunnen lezen. Wees gerust, het is niet de bedoeling dat ik B4men gaat omtoveren tot een sexsite. Ik kreeg de vraag vanuit Christine Le Duc of ik het leuk zou vinden om een samenwerking aan te gaan, dit om de andere kant van Christine le Duc te laten zien.

cld

Christine le Duc is meer dan alleen een website voor lovetoys

De naam Christine le Duc is denk ik bij iedereen wel bekend. Een spannende website, lovetoys en uitdagende lingerie. Dat is het eerste wat bij mij opkomt als ik aan Christine le Duc denk. Misschien is dit alleen maar mijn dirty mind, maar wellicht herken jij je hier ook in. Het is best lastig om dit beeld te moeten veranderen. Toch willen ze van Christine le Duc jou graag een andere kant van zichzelf laten zien. Christine le Duc wil de diversiteit van hun assortiment met jullie delen en laten zien wat voor unieke producten ze hebben. Mooie stijlvolle lingerie voor zowel mannen als vrouwen, maar ook lekkere massageolie’s en scheerproducten kun je vinden bij Christine le Duc. Christine le Duc is geen sexsite maar een website die je liefdesleven romantischer en spannender kan maken. Dit is iets wat goed bij ons past. Wij zijn absoluut niet van het platte, maar wat spanning en romantiek vinden we wel heel belangrijk.

 cld-1

Wat gaat B4men de komende tijd doen met Christine le Duc

Ik ga een aantal mooie producten voor jullie reviewen. Hier zal de nadruk liggen op de verzorgingsproducten, denk hierbij aan scheerproducten en massageolies. Omdat de “lovetoy’s” zichzelf al goed verkopen, besteed ik hier voorlopig nog geen aandacht aan. In mijn liefdesleven zijn speeltjes nog niet toegevoegd en ik laat dat ook nog even zo. Neemt niet weg dat ze zeker genoeg andere producten hebben die ik goed kan gebruiken om een spannende avond te creëren samen met Marie Louise.  Ik zal jullie dus zoals altijd een leuke en oprechte review geven en wie weet wat voor spannende verhalen ik hiermee kan maken.

schermafdruk-2016-11-27-17-10-31
Bron: Christine Le Duc
cld2
Bron: Christine Le Duc
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer