MuziekMuziek

Opgerolde broekspijp van een jeans bij mannen, Yay of Nay!

Opgerolde broekspijpen zien we wel al wat langer, maar wordt vaker gedragen bij een chino dan bij een jeans. Ik draag eigelijk heel erg vaak mijn spijkerbroeken opgerold, maar ik merk dat veel mannen hier erg aan moeten wennen. Ik wil jullie laten zien hoe je het beste je spijkerbroek kan oprollen en dat de jeans bepaald welke look het krijgt. Welke schoenen je onder de jeans draagt bepaalt tevens welke stijl je geeft aan je outfit. Er zijn maar weinig schoenen waarmee je niet je jeans kan oprollen, of je nu kiest voor een sneaker, een boot of een nette schoen, het kan eigenlijk allemaal.  Wel is het belangrijk dat je nu goed oplet of je geen sokken of sokken met stijl draagt. Een uitgelubberde witte sportsok is echt geen gezicht onder een opgerolde jeans. Ook de vorm van de jeans maakt niet zoveel uit, er zijn mannen die de baggy jeans oprollen maar ook een goede skinny jeans is geen probleem. Heb je nog vragen over het onderhoud van je jeans klik dan hier.

Zo draag ik mijn jeans met opgerolde broekspijpen

pijpen-oprollen-3 pijpen-oprollen pijpen-oprollen-1 pijpen-oprollen-4 pijpen-oprollen-2

Draag jij je jeans weleens opgerold? Laat het mij weten in de comments op de B4men Facebookpagina. Als je het leuk vindt, post er dan een foto van 🙂

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer