MuziekMuziek

De Urban kledingstijl is voor iedere man draagbaar!

losse scumbro kapsel

Wat is nu precies “urban”. Urban is een kledingstijl die stoer, mannelijk en een beetje ruig is. Als je op wikipedia gaat opzoeken wat urban betekend, dan wordt hierover het volgende geschreven, Urban: betekend letterlijk stedelijk. Het is een term die vanaf de opkomst van urbanpop wordt gebruikt om muziek-en cultuurstromingen aan te duiden die verband houden met hiphop, rap en R&B. De term urban is afkomstig uit de VS, waar in de grote steden de straatcultuur opbloeide. Er wordt met urban niet anders dan straatcultuur bedoeld. Veel mannen denken daarom dat deze kledingstijl niet geschikt is voor hun. Ze denken dat ze zwarte glimmende kleding moeten dragen met grote gouden kettingen. Niets is echter minder waar. Urban kan je op meerdere manieren interpreteren. Ik wil jullie laten zien dat ook de urban kledingstijl voor jou geschikt is.

Urban kledingstijl

urban kledingstijl

urban kledingstijl

urban kledingstijl

urban kleding mannen

Zoals je ziet, is de Urban kledingstijl enorm breed. Kom ik dus terug op waar ik het artikel mee begon, urban is stoer, mannelijk en een beetje ruig. Laat de term “Urban” je dus zeker niet afschrikken.

Wat is jouw favoriete kledingstijl? Laat een reactie achter onderaan bij de comments of op de B4men Facebook Pagina!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer