MuziekMuziek

De week van B4men: Week 3

Jeetje wat gaan de weken toch mega snel! Eén keer knipperen met je ogen en de week is voorbij. Het is vandaag zaterdag, dus tijd voor een overzicht van de artikelen die afgelopen week online verschenen zijn op de blog. Pak die kop koffie en nemen even de tijd voor jezelf om alle artikelen rustig te lezen!

Maandag: De hitserie Peaky Blinders heeft een hoop losgemaakt op het gebied van fashion. Mannen willen gekleed gaan zoals de personages uit de serie, maar ook de kapsels zijn zeer gewild. De kapsels zijn wel echt de tegenhanger van de lossere kapsels die je ook veel gaat zien dit jaar en ook waarschijnlijk niet voor iedereen even draagbaar.

Peaky Blinders kapsels, durf jij ervoor te gaan?

Dinsdag: Ik ben altijd open en eerlijk naar mijn lezers en daarom vond ik dat mijn lezers het ook wel verdiende om een uitleg te krijgen waarom B4men gaat veranderen. Gelukkig werd er super positief gereageerd en het bevestigde voor mij dat ik op de goede weg ben. Een stapje terug met de blog betekend in dit geval eigenlijk een hele grote stap vooruit voor de blog.

B4men Persoonlijk: 2017 staat voor verandering. Tijd voor een nieuwe weg voor B4men!

Woensdag: Het artikel mannen worden knapper naarmate ze ouder worden werd door mijn “oudere” lezers erg gewaardeerd. Dit gezegde gaat ook echt op tegenwoordig. Vroeger was je met 50 echt al “oud”. Tegenwoordig ziet een man van vijftig of ouder er juist ontzettend hip en verzorgd uit. Een rimpel meer, grijze haren…het geeft je juist uitstraling!

De man op leeftijd ziet er hipper en verzorgder uit dan ooit

Donderdag: Dat een lekker gerecht echt niet hoeft te betekenen dat je uren in de keuken moet staan heb ik al vaker bewezen op de blog. Dit pasta gerecht is eigenlijk uit pure nood geboren maar was zo ontzettend lekker dat hij tegenwoordig regelmatig op ons weekmenu staat. Haastige spoed is dus soms toch wel goed!

Super snelle pasta met Zweedse gehaktballen

Vrijdag: Met het artikel van vrijdag wilde ik laten zien dat je je echt niet hoeft te schamen als je je lijf scheert. Mannen hebben vaak hun mond vol over het ’tuintje’ van de vrouwen maar zelf vergeten ze vaak hun eigen tuintje te verzorgen. Ik vind dat daar echt verandering in moet komen. Je hoeft echt niet alles kaal te scheren maar een trimmer eroverheen kan echt geen kwaad. Met de volgende tips kan ook jij je edele delen netjes scheren zonder dat het een slachtveld wordt!

KamaSutra Intimate Caress Shave Cream, scheer je lijf klaar voor een spannende avond.

Vrijdag: Nick heeft het heel erg druk gehad met verhuizen, dus vandaar dat het even geduurd heeft voordat er weer een game review online kwam. Inmiddels heeft Nick wat meer rust en dat betekend dus ook meer tijd om het bloggen voor B4men weer op te pakken. Dit keer heeft Nick de game The Last Guardian getest. Is dit een game die je gespeeld moet hebben, of kan je hem beter links laten liggen?

Game review: The Last Guardian (PS4)

Ik wens iedereen een heel fijn weekend toe! Ik ga dit weekend weer lekker sporten en bloggen. Marie Louise is zondag op stap met een vriendin dus ik heb eindelijk lekker rust in huis 🙂

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer