Welkom in 2017! Iedereen de beste wensen voor het komend jaar. Het is inmiddels een traditie aan het worden, dus zoals jullie van mij gewend zijn knallen we het jaar in met de kapsel trends voor mannen in 2017. Ik laat jullie deze keer niet alleen zien welke kapsels voor mannen het gaan worden in 2017, maar ik zal jullie ook laten zien in een video hoe ik mijn eigen kapsel van 2017 in model breng.

Kapsel trends voor mannen in 2017. Het kapsel van 2017!

De tijden zijn aan het veranderen. De economie krabbelt weer een beetje op en dat zorgt voor een voorzichtige ontspanning in ons dagelijks leven. Deze ontspanning zien we dit jaar heel erg terug in de mode en in het haar. Ik zal morgen jullie een update geven over de Fashion Trends van 2017, voor nu gaan we verder met het haar. De kapsels worden relaxed en veel minder hard gestyled dan wat we gewend waren. Krullen mogen weer gezien worden en het haar mag weer lekker in plukjes vallen. Voor mannen die echt durven wordt het haar langer en zien we langzaam een pony of lok langs het gezicht. Waar alleen de hipster een jaar of 2 geleden nog een man bun droeg, zal je komend jaar toch weer meer mannen gaan zien met een man bun (knotje voor mannen). Het wordt een jaar waarin we ons minder druk moeten gaan maken. Dus valt er een plukje net even de andere kant op, of draait de krul net niet hoe jij het zou willen…..F.ck it! Dit is wie je bent! Dus mannen van Nederland en België, we gaan relaxed en ontspannen het nieuwe jaar in met een gaaf en makkelijk kapsel. De Pompadour en de meer gestylde kapsels zie je uiteraard nog steeds veel in het straatbeeld, dit omdat niet iedereen van de natuurlijke look houdt en de “mainstream” altijd even moet wennen aan nieuwe trends. Wees dus gerust als je nog even niet mee wilt doen aan de kapsel trend van 2017. Het gaat erom dat jij je zelfverzekerd voelt met welk kapsel dan ook. Een misvatting wat ik veel hoor en lees, is dat de trend van het ‘natuurlijke haar’ niet geschikt zou zijn voor mannen met dunner wordend haar. Dit is niet perse waar, alles valt of staat met een goed geknipt kapsel en het gebruik van de juiste haar styling producten. Ik zal hier in een apart artikel meer uitleg over geven.

Het kapsel van 2017, zo maak je het video by B4men

Kapsel trends voor mannen 2017 inspiratie by B4men

Haar trends 2017 voor mannen

Haar trends 2017 voor mannen

Kapsels voor mannen in 2017

Kapsels voor mannen in 2017

Mannenkapsels 2017

Mannenkapsels 2017

Mannenkapsels 2017

Trends voor mannen kapsels 2017

Trends voor mannen kapsels 2017

Trends voor mannen kapsels 2017

Haar voor mannen in 2017

Haar voor mannen in 2017

Langer haar voor mannen in 2017

Langer haar voor mannen in 2017

Knotje voor mannen kapsel trends 2017

Knotje voor mannen kapsel trends 2017

Lang haar voor mannen 2017

Leuk artikel?? Help ons dan groeien!!

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop

Bron Foto’s: Alles foto’s komen van mijn Pinterest