MuziekMuziek

B4men Persoonlijk: 2017 staat voor verandering. Tijd voor een nieuwe weg voor B4men!

2017 is alweer dik 2 weken oud. De goede voornemens staan hier gelukkig nog fier overeind. Lekker aan het sporten, beter eten en meer tijd voor het gezin. Ik werk hard om deze voornemens ook echt werkelijkheid te maken. Het sporten gaat erg lekker en dit ga ik de komende tijd nog verder uitbreiden. Goed eten is ook geen punt, dit doen wij al jaren en hiervan zijn jullie vaak deelgenoot via onze recepten. Maar tijd maken voor het gezin daar moet wat voor gaan veranderen. B4men moet gaan veranderen!

Tijd voor het gezin is minder tijd voor B4men

Wat! Stoppen met B4men?? Nee hoor, echt niet! Maar de manier waarop B4men een stempel drukt op ons gezin is niet meer vol te houden. B4men is niet baan vervangend wat betreft inkomsten en dat maakt de gemiddeld 80 uur voor Marie Louise en 80 uur voor mij net even te gek. Tijd dus voor een andere koers! Velen van jullie zullen het vaak niet eens doorhebben, omdat niet iedereen ieder artikel leest wat we posten, maar wij posten iedere dag een artikel. 7 dagen in de week al 3,5 jaar lang, dat betekend dat ons leven al 3,5 jaar om de blog draait. Dit heeft ons waanzinnige dingen gebracht en heeft ons leven ook zeker verrijkt. Nu is de tijd gekomen om de blog iets terug te gaan schroeven en het gezin en onszelf weer op nummer 1 te zetten. Veel mensen hebben geen idee dat wij 95 % van de blog maar met zn tweetjes doen. Natuurlijk zien jullie zo af en toe een bijdrage van mijn vader Jos en niet te vergeten Pascal en Nick die ook een (vaste) bijdrage leveren, maar alle mails ( ongeveer 150 per dag) en social media komt op onze schouders. Tijd voor een goede sales hebben wij daardoor eigenlijk niet en daardoor is het dus lastig geld verdienen met de blog. Nu willen wij onze blog niet vol zetten met advertorials of reclame, om zo de blog eerlijk en persoonlijk te houden. Het is onze kracht en valkuil tegelijk.

 

Wat gaat er veranderen voor B4men en voor ons

Wij gaan meer tijd maken voor elkaar en het gezin. Dit is hard nodig omdat zoals jullie hebben kunnen lezen ook onze relatie heeft geleden onder al het werken. Om meer tijd vrij te maken gaan we van 7 naar 5 artikels per week. Hoe gek het ook klinkt, maar jullie komen het vaakst op de blog tijdens je werk en tijdens Goede Tijden Slechte Tijden (heel logisch allebei whahaha). Het weekend zijn niet onze beste dagen en daarom gaan wij het weekend voortaan vrijhouden. Een heel weekend zonder B4men? Niet helemaal, we maken op zaterdag voortaan een overzicht van onze week. Dit heet voortaan De Week van B4men en hierin staan alle artikelen die de afgelopen week online hebben gestaan op B4men. Een heerlijk begin dus van je weekend!  Het artikel op dinsdag zal voortaan een B4men Persoonlijk zijn. Hierin komt ons leven, mijn sport en onze overdenkingen aan bod. Oké, maar waar blijft het eten dan?? Klopt, op zondag hadden wij altijd een gerecht en dit gaat voortaan naar de donderdag. Op de andere dagen gaan wij, omdat we meer tijd krijgen, ook weer betere artikels maken. Wat kunnen jullie gaan verwachten? Veel meer reviews van diverse producten op het gebeid van kapsels, baarden en electronica zullen wij gaan maken. Dit is altijd de kracht van B4men geweest en wij zullen dit verder gaan uitbreiden. Tevens gaat het artikel over de outfit van € 100,- terugkomen, ik heb de laatste tijd veel vraag gekregen naar dit onderdeel op de blog omdat veel mannen het toch nog lastig vinden om zelf een toffe outfit te kopen wat niet meteen een fortuin kost. Kortom alles in het teken van verbetering!! Wij gaan onze kwaliteit van leven verhogen en daarbij ook de kwaliteit van B4men verhogen, dat noem ik Win Win situatie!

Bedankt voor het begrip

Onze blog schrijven wij altijd vanuit onze ogen, ervaringen en naar wat wij leuk vinden, maar zonder jullie zou B4men nooit geweest zijn tot wat het nu is. Daarom vragen wij om begrip voor deze verandering en wij hopen dat jullie met nog meer plezier de komende jaren van onze posts gaan genieten, delen en liken. Thanks!!

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer