MuziekMuziek

KamaSutra Intimate Caress Shave Cream, scheer je lijf klaar voor een spannende avond.

Scheren is voor veel mannen een dagelijks ritueel. Maar hoe zit dat met de rest van je lijf? Scheer jij ook dagelijks je lijf en je intieme zones? Het lijkt wel een soort van publiek geheim, toch scheren steeds meer mannen ook daar beneden. Zelfs erover lezen of praten kan ongemakkelijk zijn, dat is toch raar anno 2017. Ik scheer mijn schaamhaar en lichaam en daar is niets mis mee!

Scheren van het lichaam

Ik vind het heel raar dat wij mannen er nog zo preuts over zijn. Hoe anders is dat wanneer we het over de dames hebben, dan durven we er wel over te praten. Kaal, streepje of netjes getrimd. Wij laten de dames maar scheren.  Heb je er alleen weleens over nagedacht dat zij ook naar jou apparaat moet kijken? Zij ziet graag ook een net en verzorgd tuintje. Daarom vind ik dat het taboe er echt af moet. Het is echt helemaal niet vreemd als jij je lichaam netjes en geschoren houdt. Mannen wees niet gevreesd en pak het scheermes ter handen en verzorg je lijf.

Het scheren van je schaamhaar

Nu is het scheren van je oksel wel wat anders dan het scheren van je schaamhaar rond je penis of balzak. Ik hoor en lees vaak dat mannen die scheren snel last kunnen hebben van scheerwondjes en irritatie. Dit is echt niet nodig, je kunt veel doen om dit te voorkomen. Het gaat om je meest delicate huid en het is dus heel erg belangrijk dat je hier ook op die manier mee omgaat. Neem de tijd! Even snel een scheermes eroverheen halen zorgt voor veel schade aan de huid en zal je spannende avond niet echt helpen. Neem eerst een douche en douche met lekker warm water, na 5 minuten is je huid al wat weker en zijn de haren zachter. Neem nu een goede scheercrème (ik review hieronder de KamaSutra Intimate Caress Shave Cream) en smeer dit op de huid en haartjes. Scheer je voor het eerst, trim voordat je gaat scheren eerst de haren kort met een tondeuse of trimmer. Zo loopt je scheermes niet vol en zo voorkom je dat je mes snel bot wordt en het scheelt echt heel veel irritatie. Let bij het aanbrengen van de crème op de groeirichting van de haren, het is belangrijk met de haargroeirichting mee te scheren en niet er tegen in. Zorg voor een rijke crème zoals de KamaSutra, anders is het belangrijk een aftershave te gebruiken…..NEEEE GEEN aftershave op een alcoholbasis natuurlijk!!

Review van de KamaSutra Intimate Caress Shave Cream

Ik mocht vanuit Christine le Duc een aantal producten uitzoeken om te testen voor de blog en ik wilde heel graag de KamaSutra Intimate Caress Shave Cream testen voor jullie. Het is een scheercrème speciaal voor het scheren van je lijf, inclusief je schaamstreek. Hiervoor zijn extra zachte en verzorgende scheercrèmes nodig omdat het om erg delicate huid gaat. Zeker als je nog wat plannen hebt voor een spannende avond. Het is toch niet het mooiste gezicht als de huid rond je penis eruit ziet als een slachtveld. De crème van KamaSutra Intimate Caress is heel rijk en verzacht de huid. Het scheren ging erg gemakkelijk. Het scheermes gleed soepel over de huid en na het scheren was mijn huid ook een heel stuk zachter dan ervoor. Ik hoefde geen extra aftershave meer te gebruiken, omdat de huid al op de juiste manier was gehydrateerd. De KamaSutra Intimate Caress Shave Creams hebben een lekkere en universele geur. Dat is een pluspunt, want met een beetje mazzel ben jij niet de enige die de scheercrème ruikt….!?!? Eerlijk is eerlijk, de verpakking is allesbehalve mannelijk en ik kan me voorstellen dat je dit niet snel zelf zou uitzoeken. Ik kijk natuurlijk met een ander oog als ik dingen wil testen voor de blog, dus vandaar dat ik door de verpakking heen gekeken heb. Niet alleen jij kunt dus deze scheercrème gebruiken, ook je partner kan met een gerust hart de scheercrème gebruiken. Christine Le Duc heeft drie verschillende geuren, waarvan ik er twee heb getest. Marie Louise en ikzelf hebben een voorkeur voor de Coconut Pineapple KamaSutra Intimate Caress Shave Cream. De KamaSutra Intimate Caress Shave Creams hebben allemaal een basis van Aloë Vera en Jojoba olie, dit zorgt ervoor dat je huid niet alleen super glad aanvoelt maar ook lekker ruikt. Niet allemaal uiterlijk vertoon dus, maar ook een heel goede verzorging van toch je mannelijke trots!!

 

Review in samenwerking met Christine Le Duc.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer