MuziekMuziek

De week van B4men: Verplichtingen, besef, site plat en krullenkoppen!

Maandag: Een man kan toch nooit genoeg schoenen hebben? Ik durf er in ieder geval vooruit te komen dat ik heel veel meer schoenen heb dan Marie Louise. Hier is zij onwijs jaloers op en elke keer als er weer nieuwe schoenen binnenkomen zie je haar chagrijnen. Sorry moppie 😉 Mijn nieuwste verslaving is het merk Rehab (nee, hier word ik niet voor betaald) wat een geweldige schoenen! Nu weer even verder sparen voor een nieuw paar 🙂 Ook ik krijg niet alles.

Rehab Shoes maakt schoenen bijzonder en speels. Deze schoenen verdienen jouw aandacht.

Dinsdag: Dit was echt een dag om heel erg snel te vergeten. Marie Louise was maandag onwijs ziek uit haar werk gekomen en was direct naar bed gegaan. De hele nacht heeft zij liggen spugen en als klap op de vuurpijl heeft Beaudine s’nachts ook haar hele bed ondergespuugd. Ik was dus echt onwijs brak van dit korte nachtje. Vol goede moed ging ik echter uit bed om de site te doen, bleek hij helemaal plat te liggen…ahhhhhh!!!! Kan er ook nog wel bij. Het bleek om een update te gaan, de servers hadden problemen daardoor om weer op gang te komen. Uiteindelijk aan het begin van de middag deed de site het weer, maar ik had inmiddels er zo de pest over in dat ik geen zin meer had om ook maar iets te gaan doen. Ik had daarbij ook mijn rust hard genoeg nodig. Ik mocht s’nachts gaan knippen bij Anoûl op 3 FM en daarvoor moest ik om 01.30 in Hilversum zijn tot 04.00. Dit was echt zo onwijs tof, hier lezen jullie aanstaande dinsdag in B4men Persoonlijk meer over.

Woensdag: De trouwe volgers van B4men weten dat mijn relatie in zwaar weer gezeten heeft vanwege de drukte met de shop en de blog. Soms is het goed om weer met beide benen op de grond te komen. Ik was een tijd het plezier in de blog helemaal kwijt en ging eens terug kijken op de blog wat ik allemaal wel niet meegemaakt had. Hier heb ik een top 5 van gemaakt, maar dit had makkelijk een top 20 kunnen zijn. Wauw, wat heb ik mooie dingen mogen beleven. Even een eyeopener, vanaf nu gaan we weer volle kracht vooruit!

De 5 meest tofste dingen die ik met B4men heb mogen ervaren

Donderdag: Ik vind het altijd zo ontzettend zonde als mannen zich schamen voor hun krullen en ze het liefst niet hadden gehad. Ikzelf heb ongelofelijk stijl haar en dit kan ik af en toe echt vervloeken! Ik zou super graag wat meer slag in mijn haar willen hebben. Zo zie je maar, het gras is altijd groener aan de andere kant. Met het volgende artikel wilde ik laten zien dat je met slag in je haar of met een bos krullen echt wel super toffe kapsel kan creëren.

Kapsels voor mannen met krullend haar

Vrijdag: Nick heeft weer een game mogen testen voor B4men en dit keer ook met een PS4 Controller. Nick neemt nooit een blad voor zijn mond in de reviews voor B4men en ook dit keer was Nick behoorlijk kritisch. Nick staat waar B4men ook voor staat, eerlijkheid! Nieuwsgierig naar zijn bevindingen?

Game review: Deus Ex: Mankind Divided (PS4) + Controller Review Nacon

Fijn weekend allemaal!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer