MuziekMuziek

Niet altijd maar goede tijden. Zo gaat het bij ons!

Vandaag een artikel over de niet altijd maar goede tijden in ons leven. Gaat het dan niet goed met mij? Nou, dat valt best wel mee hoor. Toch loopt echt niet alles op rolletjes in mijn leven. Ik zal jullie vandaag gewoon eens meenemen in mijn leven en zijn roerige tijden. Misschien als we allemaal eens wat meer onze vieze kant van het leven zouden laten zien is het mooie alleen maar mooier!!

Niet altijd maar goede tijden

Hoe gaat het met je? Super goed! Een alledaags antwoord op een alledaagse vraag. Hoe vaak ik deze vraag per dag op deze manier beantwoord is echt heel veel. Toch is dit echt niet altijd maar het geval. Achter mijn mooie leven op Facebook zit een normaal leven van een vader in een gezin met drie vrouwen. Whahaha oké, één vrouw en twee opgroeiende dochters. Dat dit soms best lastig is, is natuurlijk voor iedere man een duidelijk verhaal 😉 Natuurlijk is dat andersom ook niet altijd makkelijk. Ooit schreef ik eerder op de blog een artikel over een crisis waar Marie Louise en ik toen der tijd in zaten. Toen bleek al dat ik echt niet de enige was die zich in een lastige situatie bevond. Dit is inmiddels alweer een paar jaar verder en is inmiddels (gelukkig) geen issue meer. Toch kent ons samenzijn (wij zijn niet getrouwd) niet altijd maar makkelijk. Onze passie zit echt niet alleen tussen de lakens…..was dat maar waar 😉

Iedereen kent lastige tijden, echt waar!

Ik heb de perfecte baan als barbier, om te weten dat echte iedere man, vrouw en/of gezin lastige tijden kent. Natuurlijk spreken mannen hierover op de stoel maar ook vragen ze mij of mijn leven dan altijd maar zo mooi is zoals dat op mijn Facebook lijkt. Nee natuurlijk niet!! Wij, Marie Louise van Familie over de Kook (onze foodblog) en ik met B4men (onze mannenblog) werken heel veel, lees ongeveer 70 tot 80 uur per week. Wij hebben heel erg gaaf werk en kunnen ook heel veel samen en thuis doen. Dit maakt het natuurlijk makkelijker om dit aantal uren te maken. Toch is het samenwerken niet altijd makkelijk. Marie Louise en ik verschillen enorm!! Dit is zakelijk geweldig, zonder elkaar was B4men nooit zo ver gekomen. Ik was na 3 weken kapot (stap overal blind en onvoorbereid in) en Marie Louise was nooit begonnen (ziet heel veel beren op de weg). Toch kunnen onze verschillen voor het nodige vuurwerk zorgen. Wat dan weer lastig is voor de kids.

Oja, we hebben ook nog kinderen!!

Ken je dat, je leven is zo druk en heftig dat je bijna vergeet dat je ook nog kids hebt. Oké, ik zal eerlijk zijn ik wel! Ik ben niet altijd die leuke en liefhebbende vader die lekker met ze gaat spelen. Ik houd heel erg veel van mijn meiden en probeer mij iedere dag weer voor te nemen om deze dag van ze te genieten. Soms kom ik gewoon enorm veel tijd tekort op een dag en kom er op de verjaardag van de meiden dan achter dat er alweer een jaar voorbij is. Ik neem mij dan weer iedere keer voor om dit jaar wel op te letten en niets te missen van mijn meiden. Ieder jaar lukt het mij bijna (lees het lukt dus nooit). Of ik mij hiervoor schaam, nee dat niet! Ik doe alles wat in mijn macht ligt om mijn meiden een geweldig en liefdevol leven te geven. Ik zie en hoor dit ook van andere vaders en weet dat het dus hoort in het leven van dit moment.

Schaam ik mij voor mijn leven?

Nee, natuurlijk niet. Ik doe alles wat in mijn vermogen ligt om iedereen om mijn heen het leven te geven wat zij verdienen. Ik word er ook iedere dag een beetje beter in…..wanneer ik minimaal 100 word zal ik een perfectionist zijn! Het is niet erg om fouten te maken. Het maakt ons menselijk. Ik ben blij wanneer ik na een ruzie het weer goed mag maken. De ruzie geeft namelijk aan dat we belangrijk genoeg zijn voor elkaar om ruzie voor te maken. Mijn dochters komen niets te kort en groeien op in liefde. Het is een zegen voor hen om te weten dat wanneer zij zelf later in een relatie zitten dat hun ouders het soms ook moeilijk hadden. Het zijn levenslessen die belangrijk zijn. Het leven is niet altijd maar makkelijk en leuk. Maar ze hebben wel leren knokken voor dat wat hen lief is. Want opgeven doen we nooit.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer