MuziekMuziek

De 5 meest tofste dingen die ik met B4men heb mogen ervaren

Mijn vaste volgers weten dat ik een moeilijke tijd heb doorgemaakt in mijn privé leven. Door het bloggen, wat meer dan een fulltime baan is, kwam mijn gezinsleven in zwaar weer te zitten. Ik ben daardoor ook de zin in het bloggen op een gegeven moment kwijtgeraakt. Het werd dus echt tijd om te gaan nadenken over wat ik verder wilde met de blog. Ik heb toen besloten om terug te gaan naar 5 artikelen per week. Hierdoor werd de druk minder van het moeten schrijven maar kwam tegelijkertijd ook de zin weer terug om te gaan schrijven. Door het nadenken kwam ik ook tot het besef dat ik echt wel onwijs toffe dingen heb mogen doen voor de blog. Ik mag de mooiste auto’s rijden, ben een paar keer op een hele mooie persreizen geweest en ik heb in de meeste luxe restaurants gegeten. Vandaag een terugblik op de 5 meeste tofste dingen die ik  voor de blog heb mogen ervaren. Ik hoop dat er nog veel mooie ervaringen bijkomen 🙂

5 tofste dingen die voor B4men heb mogen ervaren

Nummer 1: Op nummer 1 staat de persreis die ik heb mogen doen voor Davidoff sigaren naar het Dominicaanse Republiek. Wat een unieke ervaring en wat ben ik nog steeds trots dat ik dit heb mogen doen. Het was in het begin wel moeilijk om mijn gezin alleen te laten. Marie Louise en ik waren in de jaren dat wij samen zijn nog nooit langer dan 1 nacht zonder elkaar geweest en nu ging ik voor 6 nachten weg. Daarbij had/heb ik echt enorme vliegangst, is nu gelukkig iets minder geworden, dus ik zag vreselijk op tegen de vlucht van ruim 10 uur. Het is het allemaal waard geweest! Ik heb het land mogen ervaren in al zijn luxe maar ook in al zijn armoede. Het was een enorm contrast tussen deze twee werelden. Het was ook heel bijzonder om te zien hoe sigaren nu precies gemaakt worden en welke processen hier allemaal aan vooraf gaan. Omdat het zo’n mooie persreis was heb ik er 2 artikelen over geschreven.

B4men.nl op de Dominicaanse Republiek. Deel 1

Reisverslag B4men.nl op de Dominicaanse Republiek Deel 2

Nummer 2: Een auto die mij het meest is bijgebleven is de het rijden in de Jaguar F-Type R. Wauw! Wat een dikke bak was dit. Een jongensdroom die uitkwam. Helaas mocht ik hem niet een hele week rijden maar ik heb van dat weekend genoten en niet alleen ik, ook Marie Louise en de kinderen heb mogen genieten van dit racemonster.

Een weekend rijden in een super car! De Jaguar F-Type R! Wauw!

Nummer 3: Een vrij recente persreis die ik voor B4men heb mogen maken, ging naar Zweden voor Volvo. Ik kan helaas niet veel op persreis vanwege de B4men Barbershop, dus vandaar dat mijn vader 9 van de 10 keer voor mij in de plaats gaat, deze reis naar Zweden wilde ik echt heel erg graag zelf maken. Ik wilde altijd al heel graag naar Zweden toe, dus dit was de uitgelezen kans. Ik ben echt mijn hart verloren aan dit prachtige land en wil ook heel erg graag met mijn gezin terug naar Zweden voor vakantie. Mijn vliegangst werd helaas alleen tijdens de vlucht werkelijkheid, dus de volgende keer ga ik lekker met de auto.

B4men heeft twee dagen in Stockholm gezeten met Volvo en mijn vliegangst werd helaas werkelijkheid

Nummer 4: Er mag natuurlijk geen drank ontbreken in deze top 5. Met een klein groepje genodigden werden mijn vader en ik gastvrij ontvangen bij Gassan Diamonds in Amsterdam. We werden verwelkomd door de brandambassadeur van Rémy Martin, Laurens van de Werfhorst en Mirjam Zilvold van Gassan Diamonds. Mirjam nam ons eerst mee in de wonderlijke wereld van de diamanten, waarna Laurens de nieuwe Rémy Martin cognac presenteerde. De nieuwe Rémy Martin Centaure de Diamant was één van de duurste cognacs die ik ooit heb mogen proeven.

Rémy Martin Centaure de Diamant: “De Bijou de Coeur”.

Nummer 5: Het meest bijzondere van de blog is misschien nog wel dat de band tussen mij en mijn vader enorm hecht geworden is. Wij mogen veel samen doen voor de blog en pas geleden hadden wij ook een echt vader zoon uitje met de Alfa Romeo C4. Lekker scheuren en heerlijk eten, wat wil je nog meer!

De Alfa Romeo C4 rijdt mijn droom naar de werkelijkheid.

Ik had volgens mij wel een top 20 kunnen maken, het was namelijk nog best moeilijk om te moeten kiezen. Ik besef mij dat ik echt heel erg trots ben op B4men en ik hoop dat ik nog heel wat jaren mag schrijven voor jullie.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer