MuziekMuziek

Rehab Shoes maakt schoenen bijzonder en speels. Deze schoenen verdienen jouw aandacht.

Ik wil jullie aandacht vragen voor een bijzonder gaaf schoenen merk, Rehab Shoes. Ik ben vorig jaar een kleine samenwerking aangegaan voor Instagram post met Rehab Shoes en kwam zo in aanraking met het merk. Vanaf het eerste moment dat ik deze schoenen aan mijn voeten heb gehad was ik verkocht. Dit artikel is dus absoluut niet gesponsord en is dus mijn oprechte bewondering voor dit merk.

Rehab Shoes

Rehab Shoes is in 2008 opgericht door Jaco Flach. In 2010 werd Jeremy Westerhuis partner van Rehab Shoes. Ja, je leest het goed! Rehab is gewoon een oer Hollands merk, maar met een enorme internationale uitstraling. Kwaliteit en vakmanschap worden gecombineerd met creativiteit en originaliteit en dan krijg je ontzettend mooie handgemaakte schoenen van de mooiste materialen. De schoenen van Rehab zitten niet alleen heel erg lekker, maar hebben ook altijd iets geks. Nette schoenen worden gecombineerd met aparte materialen of soms gekke bedrukkingen.

Waarom ik zo gek ben van Rehab Schoenen

Rehab Shoes maken schoenen voor mijn gespleten persoonlijkheid. Huh?!?! Whahaha, ik heb in de loop der tijd veel verschillende kledingstijlen gehad. Ik heb mijzelf inmiddels redelijk ontdekt en weet dat ik graag wil afwisselen. De ene dag lekker casual en de andere dag netjes en gekleed maar niet oubollig. Rehab maakt verschillende toffe schoenen van sneakers tot monk schoenen. Iedere schoen is handgemaakt van de beste materialen en met een knipoog. Als kapper is ook de pasvorm erg belangrijk omdat je een hele dag op je benen moet staan. Goede schoenen zijn dus onmisbaar. De schoenen van Rehab hebben deze test prima doorstaan.

Dit zijn mijn Rehab Schoenen

Casual: REHAB BAKAR VINTAGE SHEEP LINING & REHAB HUNTER LIZZARD

Classic: REHAB ADRIANO FLOWER & REHAB MAURO LIZARD

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer