Verras je Valentijn met de Valentine Box. B4men geeft er 5 weg!!!!

Nog 1 dag en het is weer Valentijn. Eerlijk is eerlijk, ik vind het zelf altijd een drama om iets leuks te verzinnen. Marie Louise heeft eigenlijk alles al wat haar hartje begeert. Ze heeft mij, ze heeft 2 prachtige kinderen, een mooi huis en een kledingkast vol, meer heb je als vrouw niet nodig toch? Grapje natuurlijk! Ik hoop niet dat ze nu meeleest, want ik ga nu uit te doeken doen wat ik voor haar in petto heb. Dus tag haar niet als je dit bericht leest, ik hoop dat het een verrassing blijft. Natuurlijk vertel ik jullie niet alles, geloof me, dit willen jullie ook niet weten. Zoals mijn vaste volgers weten ben ik vorig jaar een samenwerking aangegaan met Christine le Duc en ik heb van Christine le Duc toen massageolie‘s en een massagekaars mogen ontvangen. Ik heb de oliën nog niet op Marie Louise gebruikt maar ik heb ze natuurlijk wel allemaal geroken. Ze hebben een fijne zachte geur en zijn niet enorm aanwezig. Dit vind ik persoonlijk een voordeel anders heb je na het masseren het idee dat je in een parfumeriezaak ligt in plaats van in je eigen bed.  Nu heb ik ook een massage geurkaas ontvangen. Noem mij niet spannend, maar ik dacht dat het gewoon een kaars was om te branden tijdens een ontspannen massage. De geur van de kaars is namelijk echt super lekker. Hij ruikt naar kokos en ananas, laten dit nu 2 favorieten zijn van Marie Louise. De kaars heet echter niet voor niets massagekaars, deze kaars is namelijk gemaakt om over je partner te besprenkelen en dan in te masseren. Ik ga heel eerlijk zijn, hier ga ik hem niet voor gebruiken. Ik denk dat ik een gigantische klap krijg als ik dit ineens bij Marie Louise ga doen, dus ik ga hem gewoon netjes aansteken voor de heerlijk ontspannen geur. Ik weet zeker dat dit ook goed voor haar is 🙂 Nu moeten wij eerst Valentijns-avond naar de rapportbespreking van onze oudste dochter, ja dat hoort er ook allemaal bij, dus eerst lekker uit eten gaan zit er helaas niet in. Onze spannende avond begint als de kinderen op bed liggen 😉

 

Wil jij ook je Valentijn verrassen met een spannend cadeau?

B4men zou B4men niet zijn als ik niet mijn best zou hebben gedaan om Valentijn een klein beetje makkelijker te maken voor je. Daarom mag ik 5x de Valentine Box

weggeven met daarin spannende producten. Christine le Duc heeft in samenwerking met hun seksuoloog Sara, de Valentine Box samengesteld. De box neemt jullie mee naar een wereld vol nieuwe ontdekkingen. Een wereld waarin je samen met je love-partner kunt experimenten en waar jullie vooral veel kunnen lachen. Christine le Duc geeft je een aantal tips en tricks om jullie op weg te helpen. Maar gebruik vooral je eigen fantasie en doe wat jullie prettig vinden samen… Live your fantasy!

Wat moet je doen om de Valentine Box te winnen?

  • Like het artikel op de B4men Facebookpagina
  • Tag een vriend die ook deze box zou moeten winnen voor zijn vriendin 
  • De winnaars worden vanavond om 20.00 bekendgemaakt

Ik wens iedereen hierbij een spannende Valentijns-avond, eentje die je nooit zal vergeten!

De Winnaars zijn geworden……..!!!

Dit zijn de winnaars van de Valentine Box van Christine Le Duc, voor jullie kan de week niet meer stuk 😉

  • Damien Taylor
  • Tom Raes
  • Stefan Holt
  • Wilco Hogenbirk
  • Mitchell van Doesburg

Gefeliciteerd met deze spannende prijs. Ik neem verder contact met jullie op.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer