De Week van B4men. Trainen en nog eens trainen.

Daar zijn we weer met De Week van B4men. De afgelopen week was niet minder druk dan de vorige, maar we zijn ons er wel meer van bewust en maken daardoor toch wel wat andere keuzes. Zoals iedereen heeft kunnen lezen hebben Marie Louise en ik niet onze beste tijd (Relatieproblemen). Toch gaat het inmiddels al wel wat beter. Openheid en communicatie zijn hierbij essentieel en na een  paar goede gesprekken en wat veranderingen zijn we op de goede weg. Aan onze liefde voor elkaar ligt het gelukkig niet maar het is gewoon heel erg druk. De afgelopen week was ook een erg drukke week, ik heb namelijk heel veel trainingen mogen geven. Nee, niet op het sportveld maar in kapsalons en groothandels. Ik geef veel trainingen aan andere kappers en ik vind het echt geweldig om mijn vak te mogen uitdragen en doorgeven. Verder heb ik de keus gemaakt om vaker bij het gezin te zijn. Niet alleen Marie Louise vind dit een stuk fijner, ook de kids zijn erg blij met deze keus. Kortom, het was weer een druk weekje op veel vlakken maar het gaat gelukkig wel allemaal de goede kant op. De afgelopen week hadden we ook een super artikel staan op de blog. Het artikel over de herenkapsels 2017 ging helemaal door het dak! Blijft kicken om meer dan 1000 mensen te gelijk op de blog te zien.

De Week van B4men.nl in beeld:

img_1512
Marie Louise in de rol van de perfecte huisvrouw.
img_1518
Hahaha knippen met lolly’s. Als je goed stil zit dan krijg je een lolly……We moesten alleen nog wel gaan beginnen.
img_1527
Top overleg over de blog. Inmiddels hebben jullie al kunnen kennis maken met Nick. Hij gaat veel meer doen voor de blog en dit zullen jullie de komende tijd zien op de blog.
img_1515
Liefde gaat door de maag, tijdens de lunch spat de liefde eraf!!
img_1552
Onze Boyd is knettergek!! Stofzuigen is met Boyd een belevenis geworden. Deze hond is niet bang maar wil juist met de stofzuiger afgezogen worden.
img_1521
Food!!! Keertje lekker simpel, zelfgemaakte frietjes met een salade en een lekkerbekje.
img_1558
Gaaf bezoek gebracht aan Right Spirits…ik kwam voor een flesje rum……
img_1559
De schade viel mee….2 flessen rum!! 😉
img_1581
Jameson kwam een bezoek brengen aan de B4men Barbershop.
img_1571
Ik kreeg de nieuwe Jameson Black Barrel, natuurlijk zal ik deze ook op de blog behandelen.
img_1545
Super lekker gegeten ook dit recept komt snel op de blog.
img_1593
Natuurlijk heb ik ook nog op het sportveld gestaan. Nieuwe schoenen en sokken helpen mij weer een stapje verder.
img_1539
Bam onze Boyd groeit….en groeit….en groeit!! Niet normaal!!!
img_1537
Plaatje toch??
img_1594
Een training gegeven bij Cabello in Katwijk.
img_1596
Zo ben ik aan het werk! Patrick van Cabello is mijn model.
pb170081
Ook een lekkere burger mag natuurlijk niet ontbreken.
pa091468
Heb je mijn nieuwe jas nog voorbij zien komen op de blog? Terug naar die goede ouwe tijd met deze Alpha Bomberjas.

De Week in de B4men Barbershop:

img_1583 img_1584 img_1529 img_1531

Kapsels voor mannen 2017. Start het nieuwe jaar met 1 van deze 25 kapsels.

Uitdaging: Kan een kapper zijn eigen haar knippen met de 
Remington PrecisionCut. Winactie!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer