MuziekMuziek

De Week van B4men: een week met remmingen.

Er is op de rem getrapt!! De afgelopen week was een stuk rustiger en ik was eindelijk wat meer thuis dan weg. Dit was maar goed ook, omdat dit keer niet mijn vrouw en kinderen mij tot halt riepen maar mijn lijf. Ik ben de afgelopen week net als heel veel mannen ziek geweest. Oké..oké niet doodziek maar gewoon niet lekker. Verkoudheid en moeheid maakten zich van mij meester. Daar kwam een oude blessure tijdens het sporten bovenop. Ik heb een zogenaamde runnersknie. Steken tijdens het hardlopen en bijna niet meer kunnen verder rennen is het gevolg. Ik ben naar de Fysio geweest en het blijkt dat ik een zwakke bilpartij heb, heb ik voor niks van die dikke billen dus!! Gelukkig is dit wel goed te trainen. Kortom, ik werd dus compleet geremd door mijn lijf. Tijd om aan mijzelf te gaan denken. Het gaat inmiddels echt al heel veel beter in huis en heel langzaamaan krijgen we weer een beetje structuur in ons leven. Komen wel weer leuke dingen aan komende week, maar die zien jullie weer volgende week.

De Week van B4men in beeld:

img_1616
Amaranthe helemaal happy!! Zij heeft een nieuw bed gekregen.
img_1628
Terug naar Ikea, er bleken wat schroeven te missen…tja het kan nooit in één keer goed gaan.
img_0014
Daar staat ie!!
img_1617
Boyd kan het goed vinden met onze vriend Charrel.
img_1604
Zo dan, dit zijn de mooiste luchten.
img_1606
Helemaal in brand!!
img_1686
Boyd word al arrogant!! Lopen we lekker buiten wil hij niet meer op de foto.
img_1668
Een highfive kan der dan weer wel af! Uitslover!!
img_0439
Lekker schillen. De meiden waren vrij van school vanwege een studiedag. Dat betekend dus de hele dag in pyjama zitten 🙂
img_1626
Bam! De rem gaat zelfs op de tv. 3 dagen storing gehad op de tv. Gelukkig wel weer opgelost.
img_0017
Avond werken in de Shoeby Hoofddorp Floriande.
img_1655
Yes! het gaat weer een stuk beter tussen ons. We zijn er nog niet, zo snel gaat dat helaas niet, maar we zijn op de goede weg.
img_1658
Wauw Boyd wordt echt een hele mooie hond.
img_1661
Lief bekkie toch??
img_1647
Tijd maken voor elkaar is ook gezellig met hapjes aan tafel.
img_1646
Gezellig.
img_1602
De hond krijgt wel heel veel aandacht. Levi ging er dus maar even voor liggen.
img_1688
Bij de Fysio!!
img_1689
Daar staat mijn slachtbank.
img_1691
We zijn weer op pad om een nieuwe auto te gaan halen.
img_1702
Druk bezig om de tuin op te ruimen. We gaan aan de bbq!!
img_1700
Dit is de ride voor de komende dagen.
img_1696
Vette bak toch!!
img_1637
Deze cadeautjes mogen ze mij altijd brengen. Fles Blue Label met B4men erin gegraveerd.
img_1711
Knuffelen!! Tot de volgende week.

De week van de B4men Barbershop:

img_1620 img_1621 img_1625 img_1632 img_1642 img_1643 img_1645

Deze artikelen mag je niet gemist hebben:

baard sneller laten groeien, kan dat?

Een heerlijk verwarmende stoof. Surinaamse Stoof recept.

B4men gaat spannende samenwerking aan met Christine le Duc

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer