MuziekMuziek

Mijn winterjas van Alpha Industries: Terug naar die goeie oude tijd!

De afgelopen weken is de temperatuur hard onderuit gegaan en hebben we de eerste nachtvorsten alweer gehad. Tijd dus voor een goede winterjas. Afgelopen zomer was de bomberjack weer helemaal terug van weg geweest en toen ik deze winterjas van Alpha Industries zag was ik meteen verkocht.

pa091464

Winter Parka Alpha Industries

De bomberjas brengt mij gelijk terug naar mijn jeugd. Ik heb toen ook met bomberjasjes gelopen en ja natuurlijk met een aussie eronder! Hahaha, ik ben ooit een klein gabbertje geweest. Voor de bomberjas is het jammer geweest dat die zo vast kwam te zitten aan de gabbercultuur, dat toen die gabbercultuur over was, er niemand meer in een bomberjas wilde lopen. Gelukkig is dit beeld nu veranderd en kan je de bomberjas weer aantrekken zonder een gabber te zijn. Ik vind het model jas erg leuk en draag ze zelf ook graag. Toen ik op zoek ging naar een leuke winterjas, wilde ik graag een bomber model hebben, maar dan wel met het comfort wat hoort bij een winterjas. Het merk Alpha Industries is echt verbonden met de bomberjas. Een echte bomber is er één van Alpha! Ik heb op de blog geschreven over de kleding van DefShop en ik wist dat zij veel van het merk Alpha Industries verkopen. Toen ik mijn winterjas aan het zoeken was kwam ik de Parka van Alpha tegen en was ik meteen verliefd. Het is alles wat ik graag wilde hebben. Een lekkere warme parka en het stoere van een bomberjas.

pa091478 pa091468 pa091466

Mijn Parka winterjas van Alpha Industries

De jas lijkt in alles op een echte bomber alleen is deze wat langer. Die lengte is voor in de winter super prettig, omdat zo de koude wind er minder snel onderkomt. De jas is waterafstotend en dit is mij al een paar keer goed uitgekomen. Sinds Boyd bij ons in huis is, ben ik zowat meer buiten dan binnen. Het aantal zakken en vakjes maken de jas niet alleen stoer, maar het is ook zeker erg handig. Waar moet ik anders alle poepzakjes laten 😉 De capuchon van de jas is niet alleen handig tegen de regen maar door de imitatie bonte voering en kraag is hij ook super om een sneeuwbui te trotseren. Ik hoop niet dat het gebeurt zeg ik eerlijk, maar als toch zo is dan maar goed voorbereid!

pa091460

Parka winterjas van Alpha Industries van DefShop

De winterjas komt bij DefShop vandaan. Een urban fashion website waar ze heel veel winterjassen hebben en niet alleen van Alpha overigens. De Parka winterjas van Alpha Industries die ik heb kost € 249,99 Voor meer info of een kijkje in de webshop klik hier.

pa091522

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer