MuziekMuziek

B4men Persoonlijk: Relatiecrisis

Relatiecrisis is misschien een groot woord, maar helemaal lekker gaat het ook niet. Ik denk dat dit één van de meest persoonlijke blogpost wordt die ik ooit heb geschreven. Ik laat jullie altijd via mijn social media kanalen en via de week van B4men meekijken met mijn maar ook met ons leven. Nu zien jullie daarin altijd de meest geweldig auto’s, de meest luxe diners en natuurlijk alle andere toffe dingen die ik mag doen voor de blog. Ik heb ook al eerder aangeven dat de blog heel hard werken is en dat Marie Louise en ik daardoor heel weinig vrije tijd hebben voor elkaar. Eerlijk gezegd, hebben wij al maanden geen tijd meer voor elkaar. Nu gaat dit heel lang goed, maar nu gaat het dus even iets minder goed. Sterker nog, het gaat helemaal niet zo goed. Ik ben de laatste tijd heel erg veel van huis en er zijn weken tussen dat ik geen één dag thuis ben. Eerst dacht ik dat bij Marie Louise het meer een soort van jaloezie was en liet ik het allemaal maar betijen, het zal vast wel goed komen dacht ik. Hier zat ik toch echt even helemaal fout. Het zat haar een stuk hoger dan ik had verwacht en ze heeft mij even goed met mijn neus op de feiten gedrukt. Nu vind ik het zelf ook best lastig om de blog, barbershop en gezin te combineren en alle ballen in de lucht te houden. Marie Louise heeft precies hetzelfde gevoel. Zij schrijft net zoveel voor de blog als ik, regelt mijn social media (ik heb daar vaak gewoon geen tijd voor), zorgt ervoor dat mails beantwoord worden en heeft de zorg voor de kids (hond) en het huishouden. Doordat we allebei vinden dat we zo hard werken, monden vaak gesprekken om iets te veranderen uit in ruzie’s en verwijten over en weer. Niet lang geleden barste de bom hier in huis en was Marie Louise zo kwaad geworden dat ze boos uit huis liep. Ik ging natuurlijk achter haar aan, maar omdat zij zo boos was maakte niets haar meer uit. Terwijl ik dus achter haar auto sta om haar tegen te houden, geeft zij gewoon vol gas met niets en niemand rekening houdend. (gelukkig sprong ik net op tijd weg) Nu kunnen we erom lachen, maar serieus we hadden echt nog nooit zo’n erge ruzie gehad. Het heeft ook echt wel een paar dagen geduurd voordat we weer enigszins normaal konden doen tegen elkaar. Natuurlijk probeer je omwille van de kinderen leuk tegen elkaar te doen, maar helemaal oprecht was het niet. Nu zijn mannen qua gevoel natuurlijk heel anders ingesteld dan vrouwen en ik zie inderdaad minder het probleem dan haar, maar dat er iets moet veranderen was wel duidelijk. Marie Louise en ik hebben al heel veel meegemaakt en eigenlijk van de 15 jaar dat wij bij elkaar zijn, gebeurt er ieder jaar wel iets waardoor onze relatie onder spanning komt te staan. Wij zijn altijd sterk genoeg geweest om ervoor te knokken en ook nu laat ik het niet gebeuren dat we elkaar kwijt raken door de werkdruk. Ik snap dat als jullie dit lezen, dat dit best voor een verrassing zorgt. Mijn leven ziet er behoorlijk glamoureus uit door de blog en ik krijg dan ook vaak te horen…”ik denk dat ik ook maar zo’n blog ga beginnen”. Mensen zien echter niet hoe ontzettend veel werk in een blog gaat zitten en verwachten even een half uurtje de tijd te nemen om een “artikeltje” te typen en dan ook maar alles opgestuurd krijgen en in de duurste auto’s te mogen rijden. Het eerste wat ik dan ook zeg, ga maar proberen…kijken hoelang je het volhoudt. Nu is dit artikel echt niet bedoeld als klaagzang, want ik besef zelf ook dat ik in een behoorlijk luxe positie zit. Deze positie komt alleen echt niet zomaar aanwaaien en heeft dus ook zeker wel zijn negatieve kanten. Marie Louise en ik hebben dan ook echt samen besloten om iets meer uit handen te gaan geven met de blog, hoe moeilijk wij dit ook vinden. Wij willen in ieder geval 1 avond in de week samen de tijd hebben om eventjes op de bank te kunnen zitten met een wijntje of gewoon normaal een gesprek met elkaar te kunnen voeren, wat niet alleen maar over werk gaat. Wat gaan jullie daarvan merken op de blog? Eigenlijk niet zoveel. Wij zijn nog steeds super trots op de blog en dit is dan ook echt ons kindje, wat we natuurlijk niet zomaar opgeven. De werkdruk zit hem meer in het feit dat ik niet overal maar meer naartoe ga. Ik heb pasgeleden een oproep geplaatst op mijn Facebook Pagina om in naam van B4men naar een Game Event te gaan en hier werd zo goed op gereageerd dat ik wil kijken of ik jullie als lezers iets meer kan gaan betrekken bij B4men. Diegene die voor mij naar het Game Event gaat is Nick Strijbos en hij gaat op B4men meer de games en gadgets voor zijn rekening nemen. Ik hoor je denken…dat deed Wesley toch? Klopt, maar Wesley is tegenwoordig ook heel veel aan het werk en is niet altijd maar in de gelegenheid om voor B4men op pad te gaan. We zijn nog aan het stoeien met het idee voor een gastblogger/gastbloggers, maar hoe of wat dat weet ik nog niet. Mijn vraag aan jullie is dan ook of jullie eventueel ideeën hebben voor B4men en wat jullie eventueel meer zouden willen lezen op B4men. Gaan Marie Louise en ik het redden samen? Ja, ik denk het wel. Garantie heb je natuurlijk nooit in het leven, maar we willen er wel allebei voor gaan. Nogmaals, ik wil altijd eerlijk naar jullie zijn, ook als het niet zo goed gaat, en ik denk dat een hoop mannen zich echt wel kunnen identificeren in mijn verhaal. Volgens mij stoeien er een hoop mannen met het werk en relatie en ik schaam mij er dan ook echt niet voor om nu open kaart met jullie te spelen.

img_1385

img_1383

img_1237

img_0786

Meer tijd voor mezelf en voor de belangrijkste personen in mijn lezen.

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
4 comments
  • Dit is eerlijk gezecht de eerste blog die ik van jullie lees maar wat een lief gebaar naar je vrouw toe dat je je kwetsbaar op stelt en als ik het zo lees zit er nog heel veel liefde tussen jullie dus geef niet op! Mijn vriend en ik hebben het soms ook lastig omdat hij heel veel van huis is omdat hij in het leger zit. Communicatie is de sleutel tot alles! En qualitie time moet je idd maken voor elkaar anders komt er steeds iets tussen. Ik ken jullie niet maar wens jullie beide al het geluk en liefde van de wereld toe!

    Liefs
    Monique

  • Hey guys wat lees ik nu dan? Zijn jullie net als zoveel anderen kwetsbare, passionele en hele mooie mensen.. met net iets te weinig tijd om alle ballen hoog te houden.. Tsja.. dan is het inderdaad heel verstandig om nú je prioriteiten te stellen. Het delen van deze wake-up call vind ik dapper, mooi en kwetsbaar, liefdevol en vooral knap. Heel veel sterkte en ik wens jullie veel liefde voor elkaar. Niet dat ik eraan twijfel dat die liefde er niet is, maar vooral dat deze liefde een ere plaats krijgt voor jullie twee en de meisjes! Xx

  • Beste monique,

    Bedankt voor je berichtje. Het is fijn dat er herkenning is vanuit andere mensen. Ook dit zet je weer even met beide benen op de grond en komt het besef er nog meer dat we ervoor moeten gaan!

  • Ik sluit me geheel aan bij Monique! Sowieso erg knap dat je hier zo open over schrijft, veel geluk nog! Janneke Emmaüs

Written by Jan Willem Huffmeijer