MuziekMuziek

Kapsels voor mannen 2017. Start het nieuwe jaar met 1 van deze 25 kapsels.

Wat! Gaan we nu al schrijven over kapsels voor mannen 2017? Ik weet het, het klinkt nog zo ver weg maar 2017 staat toch echt alweer voor de deur. Nog maar 1,5 maand en dan starten we weer met een nieuw jaar. Daarom leek het mij wel leuk om jullie alvast wat inspiratie te geven als het om de nieuwe trends gaat voor mannen in 2017. Eerder heb ik jullie al een kleine sneak peak gegeven, klik hier. De trends die ik daar heb beschreven lijken zich zeker te gaan doorzetten. Het haar wordt langer en losser gedragen. Daarom alvast deze update, dan kan je hier rekening mee houden en je haar wat laten groeien om zo helemaal 2017 klaar te zijn als we het jaar inluiden.

Inspiratie kapsels voor mannen 2017

Deze winter dragen we de kaspels vooral los en natuurlijk gestyled. De kapsels worden steeds langer, maar wanneer dit niet jouw stijl is, dan zijn de korte maar gedekte kapsels de beste optie. Durf jij iets meer risico te nemen en er modieuzer uit te zien, ga dan voor de langere kapsels.

korte herenkapsels

Veel foto’s komen van mijn inspiratie bord voor kapsels op Pinterest

B4men op Social media

Wanneer je dit een leuk artikel vindt, vergeet het niet te delen met de Share knoppen bovenaan de pagina!! Vergeet ook niet de Facebookpagina en de Instagrampagina van B4men te like’n. Zo kunnen we verder groeien en nog veel meer mooie artikels maken!

-Facebook B4men

-Instagram B4men

-Youtube B4men

-Facebook B4men Barbershop

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
3 comments
  • Met welk product en op welke manier krijg je je haar zo gestyled als de eerste (ook coverfoto) en derde foto van ‘kapsels voor mannen 2017 met een langere bovenkant?

Written by Jan Willem Huffmeijer