De week van B4men: sexy lichaam showen/ H&M outfit/baard eraf???

Wauw!!! Wat gaan de weken toch ongelofelijk snel. Ik heb afgelopen week echt een super toffe week gehad. Hierover lezen jullie dinsdag meer over in B4men Persoonlijk. Vandaag een terugblik over wat er allemaal deze week op B4men gestaan heeft. Dus pak een lekker bakkie koffie en blijf op de hoogte van alle trends en nieuwtjes.

Maandag: Auto’s testen blijft ontzettend gaaf om te mogen doen voor de blog. Deze keer is de nieuwe Volkswagen Golf in de test gegaan. Is het een toppertje of is het een fiasco? Wat vind jij van de nieuwe Volkswagen Golf, laat het mij weten op de B4men Facebookpagina.

DE NIEUWE VOLKSWAGEN GOLF EEN PRACHTIG NIEUW FAMILIELID.

Dinsdag: Afgelopen dinsdag heb ik mijn goddelijke lichaam aan iedereen laten zien 🙂 Nog nooit zoveel reacties gehad maar gelukkig allemaal positief. Ik ben er nog niet helemaal met mijn lichaam, maar helemaal afgetraind hoeft voor mij ook niet. Het begin is er en het is in ieder geval een stuk strakker dan een paar maanden geleden.

B4men Persoonlijk: Sporten tot je erbij neer valt! Check mijn killerbody 😉 na 6 maanden sporten.

Woensdag: Yessss!!! Eindelijk begint het lekker weer te worden. Nu kan ik meteen mijn nieuw geshopte kleding showen en aantrekken. Het is alweer veel te lang geleden dat we iets met ons item hebben gedaan voor een outfit van € 100,-. Dit item wordt altijd heel goed gelezen op de blog en vanaf nu gaan we dit weer lekker oppakken. Wel in een iets ander jasje, maar dit leg ik allemaal in het artikel uit.

3 outfits voor € 150,- Helemaal klaar voor de lente met dit keer H&M.

Donderdag: Was het een vervroegde 1 april grap?? Een hoop mensen zijn zich helemaal rot geschrokken van de foto waarop ik te zien ben zonder baard. Ik persoonlijk vind het wel tof, maar hier in huis denken ze daar heel anders over.

Zie ik mijzelf als een “echte” baarddrager?

Vrijdag: Begin van het weekend dus GAME TIME!!! Nick heeft dit keer Horizon Zero Dawn getest voor jullie en volgens mij is hij nog nooit zo enthousiast geweest over een game. Speel jij deze game al en wat vind jij van de game? Laat het Nick weten op de B4men Facebookpagina of onder in de comments.

Game review: Horizon Zero Dawn (PS4)

Dit was hem weer voor deze week. Ik ga vanavond heerlijk languit op de bank met happies en drankies 🙂  Dit was mijn eerste week dat ik ook op donderdag open ben met de B4men Barbershop en deze stond meteen ramvol! Je hoort mij absoluut niet klagen, ik sta liever vol dan dat ik uit mijn neus sta te eten 🙂 Zondagochtend ga ik weer lekker 2 uurtjes sporten en s’middags gaan we heel saai aan de boekhouding. Dit hoort ook bij het zelfstandig ondernemer zijn, maar dit zal nooit mijn hobby gaan worden. Ga jij nog leuke dingen doen van het weekend?

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer