MuziekMuziek

3 outfits voor € 150,- Helemaal klaar voor de lente met dit keer H&M.

Het is alweer veel te lang geleden dat we iets met ons item hebben gedaan voor een outfit van € 100,-. Nu is het ook best lastig om nog echt een complete outfit te krijgen voor € 100,- zonder iedere keer bij dezelfde winkels uit te komen. Jammer, want deze rubriek vinden veel mannen toch wel erg leuk. Je krijgt inspiratie over verschillende combinaties en nieuwe collecties vanuit mijn kant en niet vanuit de reclame kant van het merk zelf. Daarom ga ik de rubriek van een outfit van € 100,- wat aanpassen. Ik zal niet meer het bedrag lijdend laten zijn maar de leuke outfits! Ik zal dan bij deze outfits de prijs vermelden. Zo krijg ik de kans om jullie verschillende outfits te laten zien en kan ik ook verschillende stijlen laten zien. Dit vind ik leuker omdat ik zelf niet één stijl heb en ik het erg leuk vind om af te kunnen wisselen. Nu is het natuurlijk niet zo dat ik alsnog outfits ga uitzoeken van 500,- euro, dit item blijft er wel voor om te laten zien dat je niet een mega budget hoeft te hebben om er leuk uit te zien. Daarbij betaal ik alles zelf en word er vanuit een bedrijf niets betaald of gesponsord en ook ik heb helaas nog geen geldboompje in de tuin staan.

3 te gekke outfits voor de lente van H&M

Ik heb deze keer voor 3 outfits gekozen met een totale waarde van € 152,95. Het leuke van deze kleding is dat ze ook onderling te ruilen zijn en zo creëer je iedere keer een andere look. Door de 3 verschillende broeken krijg je iedere keer een totaal andere look en stijl. Ik heb bij de outfits 3 gave sneakers gekocht bij Actiesport die de outfits helemaal compleet maken. Voor deze sneakers heb ik ongeveer € 150,- betaald. Laat ik nogmaals heel duidelijk zijn dat het gaat om gekochte kleding en schoenen en dat ik op geen enkele manier wordt gesponsord door de bedrijven of merken.

Mijn outfits:

Zo draag ik mijn outfits:

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer