MuziekMuziek

B4men Persoonlijk: Lente is begonnen! Lekker BBQen, sporten en met de kids naar buiten.

De afgelopen week is eindelijk de lente losgebarsten! Daardoor komt er gelukkig weer wat leven in de brouwerij en wij zijn dus extra veel naar buiten gegaan. Nu ga ik toch al graag naar buiten om te sporten, bbq’en en te wandelen met de hond, maar met mooi weer is het allemaal net even lekkerder. Wij hebben het er daarom dus ook maar goed van genomen deze mooie dagen. Naast veel buiten zijn, hebben we ook nog wel moeten werken. Het was mijn eerste week waarin de B4men Barbershop 4 dagen open was. Ik was niet de enige met lentekriebels want er is heel veel haar afgegaan de afgelopen week in de Shop. Marie Louise en ik zijn afgelopen week nog voor de blog uit lunchen gegaan in De Bajes in Amsterdam. De review hiervan volgt uiteraard op de blog maar een tipje van de sluier….Jammie!!!

B4men in samenwerking met De Bijenkorf

Ik heb voor de Bijenkorf een heel erg gaaf filmpje mogen opnemen! Ik werd benaderd met de vraag of ik in een video mijn visie van een gentleman wilde vertellen. Dit ter promotie van de nieuwe giga mannenafdeling in De Bijenkorf Utrecht. Uiteraard laat ik mij zoiets niet twee keer vragen en ik laat jullie graag het resultaat zien. Ook heb ik gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om eens te shoppen bij De Bijenkorf. Deze outfits laat ik volgende week op de blog zien. (dit gedeelte is niet gesponsord)

B4men Persoonlijk: De week in beeld.

Op naar De Bajes…hopen dat we nog naar huis mogen.
Dit is De Bajes Amsterdam. Een super tof restaurant in hartje Amsterdam.
Een training geven in Roelofarendsveen.
Even een rondje lopen met Boyd..wat wordt ie groot!!
Schattig toch 😉
bijzonder rummetje, erg lekker!
Als dit maar goed gaat komen…kleuren van haartjes. Dit doe ik overigens echt alleen maar bij Marie Louise 🙂 Check trouwens haar spannende tijgerbadjas hahahaha.
Resultaat van een avondje vingerverven 😉
Spannende doos…met alles voor een geslaagde Sint Patricks day
Whahaha een rondje rijden blijft ontspannen.
Lekker op de fiets
Voor het eerst van het jaar is het tuinset weer compleet.
Genieten!!
Big Green Egg aan en gaan met die banaan….ehhhh pizza!
12 maart en we eten buiten. Heerlijk ik kan niet wachten op de zomer.

B4men Persoonlijk Sport update:

Naar aanleiding van mijn resultaten die ik heb gedeeld met jullie kreeg ik een berichtje vanuit een nieuw sportmerk op Nederlandse bodem.
Dit is Fleur, de dame die Bones Sportswear in Nederland groot gaat maken. Bones Sportswear en B4men zullen een leuke samenwerking gaan opzetten.
Wauw wat een weer om te sporten! Let’s go!!
Whahaha zo zie ik eruit na een paar kilometer hardlopen 😉
René en Maarten zijn ook lekker bezig geweest. Zij hebben in de UK meegedaan aan één van de zwaarste obstakel runs: Relentless Suffering
Geen woorden nodig toch….naar de kl*te maar toch wel lekker!
Gefinisht met 8 uur en 14 minuten ja je leest het goed deze race betekend gewoon meer dan 8 uur volle bak knallen. NIET NORMAAL!!

B4men Barbershop:

Volop lente dus volop lente kapsels

Robin kwam zijn mannenpakket ophalen wat hij gewonnen heeft via de B4men Barbershop Facebookpagina.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer