MuziekMuziek

Trends voor mannen 2017. Fashion trends in 2017 by B4men.nl

zwarte sneakers

De beste wensen voor 2017 voor iedereen die ik gisteren nog niet had bereikt. In mijn vorige post heb ik jullie laten zien wat de kapsel trends voor mannen worden in 2017. Vandaag gaan we verder, maar dan niet met de kapsel trends maar met de kleding trends. Vandaag de fashion trends voor mannen in 2017. Deze kleding gaan we dragen in 2017.

Trends voor mannen 2017. Dit zijn de fashion trends voor komend jaar

Ik heb in mijn vorige post verteld dat we komend jaar meer gaan ontspannen. De economie trekt weer aan en we kruipen uit de gespannen tijd van crisis. Dit zorgt ervoor dat we kunnen gaan relaxen. Thuis zie je dat mensen het huis gaan aankleden met sfeervolle en warme materialen. Niemand kijkt meer raar op wanneer je verteld dat wanneer je thuis komt je lekker je joggingpak aantrekt, een goed glas wijn inschenkt en jezelf lekker terugtrekt op de bank met een goed boek. Dit jaar is het jaar waarin we gaan cocoonen. In de mode zie je dit ook terug. Dat betekend echter niet dat we altijd maar dat “lekker” meurende huispak overal naar toe kunnen gaan dragen natuurlijk! Wel zijn de stoffen zachter en de jeans wordt weer wat wijder. Die hippe joggingbroek kan dus wel, zeker met een paar toffe boots of sneakers. Een lekkere loose fit jeans met een los en ruim vallend shirt, het liefst opgebouwd uit meerdere lagen. Qua kleur mag nog alles, wanneer je jezelf maar prettig voelt is bijna alles oké komend jaar.

De Disco komt eraan voor de hippe mannen

Wie komend jaar echt hip wil gaan doen en alvast een voorproefje wilt gaan nemen op de aankomende trend, gaat terug naar de jaren 70′. Tijd voor disco! Het zal even duren voordat dit “meanstream” gaat worden, maar wie goed om zich heen kijkt ziet het langzaamaan gaan gebeuren…de disco komt eraan. In de mode zie je kleuren als geel en oranje komen. Ook in de muziek zie je veel disco invloeden terug komen. Dit geeft aan dat we weer openstaan voor een nieuwe trend. Ik herinner mij 6 jaar geleden nog waarop ineens de rock and roll muziek van de Baseballs de weg vrij maakte voor de strakke kapsels en de kuiven. Dus voor de komende jaren gaan we weer los met de wijde pijen en de losse bloesjes en opvallende schoenen……Swing It Baby!!

Trends voor mannen 2017 inspiratie by B4men

Mannenkapsels najaar 2019

Leuk artikel?? Help ons dan groeien!!

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop

Bron Foto’s: Alles foto’s komen van mijn Pinterest

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer