MuziekMuziek

De week van B4men. Druk met leuke dingen.

Ja, ik weet het, het is alweer veel meer dan een week geleden na de vorige week van B4men. Het is gewoon echt een gekkenhuis hier thuis. Het lijkt wel of het alleen maar drukker wordt.  Ik ga niet klagen hoor, want eerlijk is eerlijk, het zijn wel heel erg veel leuke dingen die we mogen doen. Het leven van een blogger is hard werken, al denken veel mensen van niet, maar het is zo onwijs gaaf om te mogen doen. Zo ben ik pas terug gekomen uit Stockholm, waar ik een reis naartoe heb mogen maken met Volvo (klik hier voor het reisverslag). Daarnaast zijn we ook bij leuke evenementen geweest zoals de Ardbeg Night waar wij de Dark Cove te drinken kregen en het 500 jarige bestaan van Warsteiner. Ook ons vak van barbier is in het zonnetje gezet met een te gek event waar wij hebben kunnen rondkijken en heel veel bekende hebben ontmoet. Ik kan natuurlijk alles wel gaan vertellen maar zien is toch veel leuker.

De Week van B4men in Beeld

image
Goedemorgen, hahaha dit is ook het leven van een blogger. S’ochtends om 10:00 uur aan de whisky. Proeven of dit de whisky van de maand kan worden.
P5260954
Zo zien onze shoots er ongeveer uit. Omkleden achter een auto, niet alles is glitter en glamour in ons leven.
P5260951
Amaranthe was mee en wilde ook graag meedoen, uiteraard blijf ik boven alles gewoon een vader.
image
Na de shoot zijn we gaan lunchen. Dat hadden we wel verdient 😉
image
Een voorproefje van een stijl die snel op de blog gaat komen.
image
Super happy met de nieuwe Converse Chuck Taylor 2.
image
Bij goede schoenen horen ook goede sokken 🙂 I love it!
image
Genieten van de tuin en het zonnetje. We kwamen erachter hoe groot Levi eigenlijk is, hij neemt de halve tafel in beslag.
image
We krijgen zo af en toe toch wel een beetje honger van al dat werk. Nu genieten van de heerlijke Chinese Bami.
image
Op pad om een gave barber training te gaan geven. Deze keer bij Pro-Duo in Leeuwarden.
image
Bijzonder was de introductie van de Ardbeg Dark Cove.
image
Naast al die whisky is een bijzonder bier ook altijd leuk om te ontdekken. Zo kreeg ik deze Lowlander Beer van een klant om te mogen proeven.
image
Mijn reviews doe ik meestal onder strenge controle, Lois kijkt streng over mijn schouder mee.
image
Lekker uiteten geweest met de kids.
image
Andere kant van de tafel 😉
image
Yes eindelijk mijn monk schoenen binnen!! Super happy met deze schoenen van Manfield.
image
Genieten van een heerlijke Radler en Sushi, een top combi!
P6021047
Vrouwen en bier gaan prima samen. Dit bleek uit het event wat we hebben bijgewoond van Warsteiner, ter ere van het 500 jaar Reinheitgebot. Speciaal daarvoor is er eenmalig een speciaal bier door hen gebrouwen.
image
Wij kregen een demo van hoe je bier kan combineren met eten. Bijzonder lekker!
image
Dit was voor ons de beste combi.
image
Het zonnetje schijnt weer, dat betekend lekker buitenwerken.
image
Proost na het werk blijft er ook nog tijd over om te genieten.

 

image
Ook de BBQ heeft aangestaan. Hier kwam een van de mooiste stukje vlees vanaf die ik tot nu toe heb gegeten: Bavatte / vinkenlap van het varken.
image
Super cool twee mannen die erg belangrijk zijn voor het barbiersvak in Nederland, links Robert Lagerman eigenaar van de New York Barbershop en rechts Bertus Barbier van Schorem.

B4men Barbershop:

image
Goedemorgen, starten in de shop doe ik met koffie. Tegenwoordig is het iedere dag helemaal vol dus moet ik dit vooraf maar doen.
image
Nieuwe producten in de shop maar geen onbekende producten voor mij. Super producten van Suavecito.

De klanten van de B4men Barbershop

image image image image image

Voor ons belangrijk:

Help B4men te groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer