MuziekMuziek

Zlatan Ibrahimovic, Came like a king, leave like a legend! Column Pascal Meulenbelt

Came like a king, leave like a legend. Er zijn niet veel mensen op deze aardbol die zoiets over zichzelf zouden zeggen. Wanneer je het nieuws gevolgd hebt weet jij wel wie deze uitspraak gezegd heeft. Ter ere van zijn afscheid bij PSG ben ik opzoek gegaan. Op zoek gegaan naar de mooiste/gekste uitspraken van deze man. Van de man die bij de eerste maanden in Parijs geen ‘fijn’ huis kon vinden en er serieus over nadacht om dan maar het 5-sterren hotel te kopen. Die had immers wel een fijne suite. Dat die €3000,- per nacht kost doet er niet toe. Ja beste mensen, we hebben het vandaag over een van mijn idolen, Zlatan Ibrahimovic. Ter ere van hem hebben we een aantal uitspraken opgezocht en een top 5 gemaakt. Een top 7 is eigenlijk zonde want een top 50 zou ook makkelijk kunnen. De eerste uitspraak staat natuurlijk al in de intro verwerkt. Zijn uitspraak over het hotel. De volgende zijn minstens net zo goed.

 

1. A worldcup without me is not worth watching Na de uitschakeling voor het WK

2. Nothing, she already has Zlatan. Op de vraag wat hij zijn vrouw heeft gegevens voor haar verjaardag…

3. You bought a Ferrari, but you drive it like a Fiat. Op de vraag wat hij ervan vindt dat hij achter Messi moest spelen.

4. Come to my house and you will see if im gay… And bring your sister.. Op de vraag wat zijn geaardheid is…

5. We usually say you cannot become a legend before you death but i’m a living legend. Uitleg overbodig

6. An injured Zlatan is a pretty serious thing for any team. Zlatan is niet arrogant, Zlatan heeft gewoon altijd gelijk.

7. First i went left, He did too, Then i went right, and he did too. Then i went left againt and he went to buy a hotdog. Zlatan over Stephane Henchoz nadat hij hem een hele zware middag bezorgd had.

Zo kunnen we nog wel uren doorgaan. Maar dat doen we vandaag niet. Vind jij Zlatan arrogant of is hij gewoon de beste?

Fijn weekend!

pascal

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer