MuziekMuziek

Geweldige kuif! met Suavecito pomade.

suavecito-label-long
Suavecito voor een super kuif.

Suavecito pomade is een merk uit Amerika, ontstaan in de crisis en met het idee om een geweldig product te maken dat ook nog is “gewoon” betaalbaar moet zijn. Dat er producten in je nieuwe kapsel gaan die duurder zijn dan het kapsel zelf vinden zij een belediging voor het werk van de barber. Het product is in Nederland nog maar weinig te verkrijgen, het bestellen via hun eigen shop is ook goed te doen.

De Suavecito pomade

De geweldige pomade van Suavecito is in twee sterktes verkrijgbaar. De pomade is op waterbasis en is dus goed uit te spoelen met shampoo. De pomade geeft veel glans. Ook de sterkte van de pomade is super, hij heeft een goede hold voor kuif of slide back. Wat ik persoonlijk super vind is de geur van de pomade, vaak zijn pomade’s mierzoet en ruikt je haar de ¬†hele dag naar suikerspin of een pak bubble gum. Deze pomade heeft een aangename frisse en redelijk neutrale geur.

suavecito-pomade
Suavecito op water basis.

Het gebruik is ook erg makkelijk, het kan in zowel droog als nat haar. Wat wel belangrijk is dat hoe droger het haar is hoe steviger de hold zal zijn. Het is niet zo dat je voor veel glans water nodig hebt, de pomade heeft genoeg glans van zichzelf. Het gebruik van water zal er alleen maar voor zorgen dat de stevigheid van de pomade achteruit gaat.

Kortom een geweldig product voor jong en oud met veel respect voor jou en je barber.

suavecito
Suavecito logo
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer