MuziekMuziek

De zomer in met de Converse Chuck Taylor 2. Let op limited edition!

De Converse gymp, hoe iconisch wil je het hebben. Wie heeft er niet ooit een paar aan zijn voeten gehad. Ik ben er in ieder geval dol op en heb dus ook al meerdere paar versleten…..hahaha dat kan je ook echt letterlijk nemen. Nu moet ik eerlijk zeggen dat de schoenen van Converse niet voor mij de schoenen waren om op te werken. Reden waarom het geen werkschoenen zijn als barbier? Je moet natuurlijk de hele dag op je voeten staan. Dit betekend dat je heel veel vraagt van het voetbed in de schoen en dit was niet het sterkste punt van Converse. Dit hebben ze nu in de nieuwe Chuck Taylor 2 goed aangepakt. Deze nieuwe Converse zijn gemaakt om lang door te gaan! Festival of een dag hard werken in de B4men Barbershop, deze schoenen kunnen het hebben.

P5260847

Converse Chuck Taylor 2

De gymp heeft een enorme upgrade gehad, wat heeft geresulteerd in een totaal andere schoen in dezelfde schoen. Huh??!! De Converse is aan de buitenkant nog steeds de iconische gymp die het altijd al was. De upgrade zit aan de binnenkant van de schoen met een nieuwe inlegzool met Lunarlon. Het resultaat is een dikke inlegzool met een heel erg comfortabel voetbed. Hier kan ik met gemak een hele dag op staan. Wat ook vernieuwd is de tong van de schoen, deze is gemaakt van een speciaal foam wat ook rond de enkels zit, dit geeft een zacht gevoel. Een elastiek aan weerszijden zorgt ervoor dat de tong altijd op de juiste plaats blijft zitten. Dus geen tong meer die halverwege de dag ergens bij je enkels zit. De verbeteringen die zijn doorgevoerd bij de Converse Chuck Taylor 2 is voor mij een reden om voortaan sneller weer voor deze schoenen te kiezen.

P5260849 P5260882

Mijn Converse Chuck Taylor 2

Een stoere witte schoen waarmee ik klaar ben voor de zomer. Ik kreeg twee verschillende kleuren veters bij de schoenen, een wit paar en een zwart paar, dus de keus was voor mij snel gemaakt. De zwarte veters geven de schoen een leuk en aparte uitstraling. Wil jij ook een kijken of er leuke schoenen voor jou bijzitten kijk dan eens op de site of durf te kiezen voor de specials die zij hebben klik hier.

image P5260885 P5260888

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Jan Willem !! De schoenen zijn tof maar die broek dat kan echt niet hoor 😛 Meer gat dan broek 😛

    !! Groetjes !

Written by Jan Willem Huffmeijer