MuziekMuziek

De week van B4men: Doelen halen en nieuwe doelen stellen

Het kon je vast niet ontgaan zijn…ik heb mijn doel de 18 km Mud Masters 2017 gehaald!!! Ik heb hem in een verpletterende tijd gelopen en ga nu hard trainen om hem volgend jaar nog sneller te kunnen lopen. Heb jij ook Mud Masters afgelopen zondag gelopen? Het ging op B4men natuurlijk niet alleen over de Mud Masters. Kijk snel wat er allemaal gebeurt is deze week!

De week van B4men

Maandag: Hoe kan je thuis het beste je baard trimmen? Deze vraag wordt mij vaak gesteld, zowel op de blog als bij mij in de B4men Barbershop. Ik heb jullie op mijn blog al behoorlijk wat baardtrimmers laten zien en het wordt tijd dat ik jullie stap voor stap uitleg hoe je thuis het beste je baard zelf kan trimmen.

Zelf je baard trimmen: B4men geeft uitleg over het netjes houden van je baard.

Dinsdag: Uiteraard stond de B4men Persoonlijk in het teken van de Mud Masters. Hoe heb ik Mud Masters ervaren? Is het mij meegevallen of tegengevallen? Ik denk dat dit antwoord je niet ontgaan kan zijn! Ik heb behoorlijk last van spierpijn gehad en mijn armen leken wel een slagveld….maar het was het allemaal dubbel en dwars waard.

Keihard lol, keihard geknald en keihard spierpijn. B4men heeft de Mud Masters gelopen!

Woensdag: Dunner wordend haar of inhammen. Bijna iedere man krijgt er vroeg of laat mee te maken. Niets om je voor te schamen! Ik wil laten zien dat er echt wel mogelijkheden zijn. Dus ga naar een goede kapper/barbier en kijk wat er met jouw haar mogelijk is…vaak is dit veel meer dan je denkt.

Beste kapsels voor mannen met dun haar. Inhammen: deze kapsels zijn het best.

Donderdag: Het was eindelijk weer tijd voor een super lekker gerecht. Deze kip met chilisaus is zo lekker en zo makkelijk te maken dat ook jij dit kunt! Zo zie je maar….lekker eten hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Kip met chilisaus: klaar in een handomdraai!

Vrijdag: Dare to be different. Ik ben echt zo onwijs blij met mijn Zoku Runner Reebok sneakers. Ze zitten als pantoffels en de kleur is natuurlijk fantastisch! Ik snap dat niet iedereen dit vind….maar ik vind het super vet. In mijn kledingstijl ben ik eigenlijk vrij degelijk en onopvallend maar mijn sokken en schoenen zijn een heel ander verhaal. Hoe opvallender…hoe beter!

Zoku Runner Reebok Sneakers, super opvallend en super toffe sneakers.

Weekend

Uiteraard vandaag eerst weer een dagje knallen in de B4men Barbershop. Het was echt een onwijs gezellig week in de shop. Super druk en super leuke en gezellige klanten. Hier krijg ik echt energie van! Vanavond weet ik nog niet wat we gaan doen…volgens mij is de bedoeling om uit eten te gaan. Ik ben aanstaande maandag namelijk jarig en aangezien ik geen cadeau’s weet….is uit eten gaan altijd goed. Zondagochtend zoals iedere zondag eerst een paar uur sporten. Daarna gaan we flink aan de site werken en gaan we de laatste puntjes op onze nieuwe site zetten. Nog maar 2 weken en dan gaat het gebeuren…dan gaan we LIVE!!! We zijn echt zo benieuwd hoe jullie het gaan vinden. 

Ik hoop dat jullie ook een fijn weekend gaan hebben…weet je al wat je gaat doen?

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer