MuziekMuziek

Lichaamsbeharing bij vrouwen een nieuwe trend: wat vind jij hiervan?

En….. dan is er weer die trend waar ik me persoonlijk niet zoveel bij kan voorstellen. Vrouwen die massaal hun lichaamshaar overal laten groeien. Ik heb hier bijna 3 jaar geleden ook al over geschreven omdat het toen (helaas) ook helemaal hot was om als vrouw alles maar te laten groeien. Ik was blij dat deze trend maar van korte duur was…..alleen it’s back!!! Van mij mag Marie Louise in ieder geval deze zogenoemde trend echt overslaan en gelukkig houdt zij alles nog netjes bij….maar voor hoelang?

Lichaamsbeharing bij vrouwen

Natuurlijk moet iedereen voor zichzelf weten wat hij of zij doet maar ik hoop dat ook deze keer de trend niet doorzet. Moet je je voorstellen…wordt het verschil tussen man en vrouw nog kleiner! Sterker nog, straks wordt het de omgekeerde wereld. Man scheert alles weg…behalve dan die baard 😉 Vrouw laat alles maar groeien. Lang leven het oerwoud?

Mijn mening over lichaamsbeharing bij vrouwen

Nu heb ik echt niets tegen haargroei bij vrouwen maar dan wel op de juiste plek. Okselhaar, hele lange beenharen of nog erger haar op de tenen…no thanks…dan ren ik hard weg! Haar daar beneden dat vind ik juist wel weer mooi maar ook dan geen heel oerwoud. Een mooi streepje, of gewoon de bikinilijn netjes bijgehouden…allemaal prima! Helemaal kaal hoeft voor mij niet, liever niet zelfs, ik heb dan het gevoel dat ik sex heb met een meisje ipv met een vrouw. Nu merk ik dat dit inderdaad heel persoonlijk is. Heel veel mannen geven namelijk wel de voorkeur aan helemaal kaal bij een vrouw.

Wat vind jij? moet de vrouw alles maar laten groeien? Laat je reactie achter in de comments op de B4men Facebookpagina.

O ja, voordat ik weer een hoop op m’n dak krijg van de vrouwen….dit is mijn mening en jullie mogen natuurlijk zelf beslissen wat jullie doen. Ik hoef het alleen niet mooi te vinden.

Dit heb ik geschreven over lichaamsbeharing bij de man

Ontharen van je lichaam, ook voor mannen!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer