MuziekMuziek

Zoku Runner Reebok Sneakers, super opvallend en super toffe sneakers.

Zomer en sneakers het hoort gewoon bij elkaar! Wat mij betreft mogen sneakers het hele jaar. Echter is de zomer wel het moment om je sneakers te laten shinen. Donkere kleuren maken plaats voor lichte en opvallende kleuren. We rollen onze jeans weer op zodat de sneakers nog zichtbaarder worden. Tijd dus voor een sneaker om mee te knallen.

Zoku Runner Ultraknit Reebok

Wauw!! Over smaak valt niet te twisten maar dat ze opvallen is één ding wat zeker is. Knalrode sneakers… het maakt iedere outfit daarmee direct opvallend. Ik vind de urban style van de sneakers erg tof. Ook de hoeveelheid stof en het daardoor minimalistische ontwerp van de schoen is erg gaaf. Ik kan mij voorstellen dat niet iedereen zo’n opvallende sneaker zal aantrekken en er zijn dus meerdere kleuren beschikbaar. Wat ik heel erg prettig vind is de hoeveelheid stof. Het geeft je daardoor het gevoel dat je eerder een sok aantrekt dan een schoen. Het ademt en het geeft je voeten een vrij gevoel. Ik was even bang dat je wel aan stevigheid zou verliezen maar het gekke is dat het juist andersom lijkt. De schoenen geven mij juist een stabiel en rustig gevoel. Ik kan er rustig een hele dag op staan in de barbershop maar een stuk hardlopen is ook geen probleem. Ik gebruik zelf de schoenen niet om mee te sporten maar meer als “gewone” sneakers voor onder mijn outfit.

Reebok Zoku Runner

Ik vond de naam Zoku erg apart en niet direct een heel pakkende naam. Toch is de betekenis wel tof en zeker passend bij een sneaker. Dit is wat Reebok zelf verteld over de Zoku sneaker en de betekenis van het woord Zoku:

ZOKU

De letterlijke vertaling van ZOKU is ‘wordt vervolgd’, ‘nooit eindigend’ of ‘oerbewegingen’. De Reebok ZOKU Runner Ultraknit borduurt voort op deze ideeën en de connectie met Reebok. Het patroon vormt het hart van de ZOKU Runner; een stukje Reebok DNA geïnspireerd op constant actie en gecreëerd als een symbool van energie.
Deze inspiratie uit het verleden wordt verweven in Reebok’s toekomst met de Reebok ZOKU Runner Ultraknit die gebruikmaakt van geavanceerde technologieën om een silhouet te creëren waaraan inspiratie en doorlopende ontwikkeling ter grondslag liggen. Behalve in het iconische ontwerp komt het gevoel van energie van de ZOKU terug in de technische elementen van de schoen. Reebok’s ULTRAKNIT-technologie omwikkelt de voet met technische ondersteuning voor licht en ademend comfort. Het op de jaren 90 geïnspireerde hielstuk van de ZOKU-sportschoen combineert urban stijl met extra stabiliteit tijdens al je bewegingen.
De Reebok ZOKU Runner Ultraknit – klassieke vintage verweven met geavanceerde Ultraknit-technologie. Wordt vervolgd…

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer