MuziekMuziek

Beste kapsels voor mannen met dun haar. Inhammen: deze kapsels zijn het best.

kapsel zonder styling product

Je haar wordt dun of je krijgt inhammen. Bijna iedere man krijgt er vroeg of laat mee te maken. Hormonen zorgen ervoor dat er verschillende processen worden gestart die ervoor zorgen dat je te maken krijgt met haaruitval. De haaruitval kan op verschillende plekken zichtbaar worden zoals op de kruin, de inhammen of vooraan boven op de schedel. Help wat moet je doen?? Ik geef je de beste kapsels die passen bij dunner wordend haar of inhammen.

Haaruitval, dun haar of inhammen

Het is natuurlijk enorm schrikken als je een afvoerputje vol met haar ziet. Toch is het wel belangrijk te weten dat een gezonde man ongeveer 50 tot 150 haren per dag! verliest. Wanneer dit echt meer wordt of je haargrens begint zich echt terug te trekken dan heb je haaruitval. Nu hoeft je haar niet altijd uit te vallen maar het kan ook gebeuren dat je haar dunner wordt. Dus niet het aantal haren maar de haren zelf worden dunner. Wanneer je het idee hebt dat het snel minder wordt maak dan een foto van je haar en herhaal dit na een maand nogmaals. Zo kan je zien of er een verschil is. Herhaal dit eventueel maandelijks. Probeer er geen obsessie van te maken en zorg niet voor extra stress… dit is namelijk ook slecht voor je haar. Ga ook eens langs bij je huisarts die kan je ook helpen aan de juiste informatie of doorsturen naar de juiste mensen.

Wat te doen tegen haaruitval 

Helaas kunnen we tegen haaruitval nog niet heel veel doen. Bedrijven zijn heel hard aan het werk om uitvindingen te doen die helpen en ze komen volgens eigen zeggen aardig in de buurt. Ik heb zelf te weinig ervaring om jullie van een goed advies te voorzien welke producten je het best kan gebruiken. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een haar transplantatie. Deze optie is vrij heftig, erg kostbaar en met wisselend resultaat. Ik heb verschillende mannen bij mij in de Barbershop die een haartransplantatie hebben ondergaan. De resultaten zijn wisselend en ik moet wel zeggen dat de meest recente transplantaties erg netjes zijn geworden. Zodra ik meer info heb of producten weet die echt heel goed helpen, dan laat ik dit uiteraard op de blog weten. Ik wil iedereen aanraden die zich schaamt voor zijn inhammen om echt op zoek te gaan naar een goede kapper/barbier en samen te kijken wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. Vaak is dit namelijk echt veel meer dan je denkt. Ik heb regelmatig mannen bij mij in de stoel gehad die onzeker binnenkwamen en super trots de deur uitliepen. Dat maakt mijn beroep ook zo gaaf en ik ben dan ook echt oprecht heel erg blij dat ik die persoon heb kunnen helpen.

Deze kapsels zijn de beste kapsels voor mannen met dun haar of inhammen

kapsels voor mannen met inhammen

kapsels voor mannen met inhammen

inhammen kapsels

kapsels voor inhammen

Ik hoop je met de volgende foto’s inspiratie te kunnen geven. Nee, de foto’s zijn niet alleen maar met heel aanwezige inhammen. Ze geven je een idee wat er wel degelijk voor kapsel mogelijk is met een teruglopende haargrens. Wil je meer inspiratie? Kijk dan eens op mijn Pinterest pagina. 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer