MuziekMuziek

B4men persoonlijk: Super druk, Super gezellig en 35 jaar geworden.

Vandaag weer eens een ouderwetse B4men persoonlijk. De afgelopen weken hebben natuurlijk in het teken van mijn sport gestaan. Ik heb zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen en zien de Mud Masters gehaald. Nu wordt het tijd voor nieuwe doelen en onze leuke nieuwe website! Die doelen zal ik snel vertellen in een andere post. Achter de schermen zijn wij tevens druk met het vorm geven van ons Team B4men. Wij zijn druk bezig met het zoeken naar sponsors voor op onze kleding. De kosten van het sporten zijn erg hoog en het zou fijn zijn als wij die in ruil voor veel toffe aandacht wat kunnen verzachten….dus heb jij interesse of weet je merken en bedrijven, laat ons het weten! Onze nieuwe website is nu echt bijna af!! Om weer een klein tipje te geven, hij zal zich gaan richten op het hele gezin. Nieuwsgierig, hij zal binnen twee weken online komen en uiteraard laten we dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Verder heeft de week in teken gestaan van rust… even bijkomen van alle inspanningen kan geen kwaad. Maandag 1 mei was mijn verjaardag. Ik ben 35 jaar geworden, een mooie leeftijd vind ik zelf. Wij doen niet aan cadeau’s maar zijn lekker met de kids uiteten geweest bij A-muze in Lisse. Hier heb ik mijn verjaardag op een voor ons perfecte manier gevierd. Volgende week hoop ik jullie echt te kunnen vertellen wat wij gaan doen. Dus tot volgende week ๐Ÿ˜‰

De Week van B4men in Beeld:

We beginnen de week met een bezoek aan een van onze pr bureau’s.
Niet alleen mannen spullen maar ook voor eksters hebben ze mooie glimmertjes ๐Ÿ˜‰
Herstellen van de Mud Masters betekend veel fruit eten. Heerlijk verse aardbeien.
Het weer werd iets beter, dus weer lekker naar buiten met Boyd.
Af en toe een ijsje moet kunnen. Ze waren in de bonus dus even proberen…hummmm ik heb weleens lekkerder gegeten. Voor ons in ieder geval niet voor herhaling vatbaar.
Niet alleen de innerlijke mens heeft verzorging nodig na de Mud Masters maar ook de spiertjes moeten worden verzorgd. Tijd voor magnesiumolie.
Lekker ontbijten
Lekker sporten!
Af en toe lekkere hapjes moet kunnen toch?
Wijntje erbij
Op koningsdag zijn we uit eten geweest. Met Maarten (team genoot van Team B4men) zijn vrouw en kids.
Marie Louise is weer lekker aan het bakken geweest. Binnenkort krijgen jullie het recept.
Yes ik ben jarig!! Alweer 35 jaar!! Tijd voor taart..vlaai.
Voor mijn verjaardag zijn we lekker uit eten gegaan…heerlijk!
Ook mijn kids genieten nu al van het uit eten gaan…luxepaardjes
Dit was de Chateau Briand geflambeerd in rum heeeeeel erg lekker!
Al dat eten moet er ook weer af natuurlijk. Whahaha komende maand ga ik met mijn kids meedoen aan de Strong Viking. Er moet dus even worden geoefend. Ze zijn toppers!
Die kleine is echt een kleine aap.
Best pittig zo’n baantje.

De Week van de B4men Barbershop

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer