MuziekMuziek

De week van B4men: B4men geeft 2 knipbeurten weg in de B4men Barbershop!

Het weer gaat gelukkig de komende week een stuk beter worden en daarom geef ik een knipbeurt weg voor jou en een vriend bij mij in de B4men Barbershop. Wat je hiervoor moet doen lees je in onderstaand artikel! Wees wel snel want morgen 7 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

B4men geeft 2 knipbeurten weg

Kapsels voor mannen voorjaar 2017. Korte herenkapsels zijn het helemaal.

Wat is er nog meer gebeurt op B4men

Maandag: Ik krijg nog steeds veel vragen over het scheren met een safety razor. Daarom heb ik een uitgebreid artikel gemaakt. Wat zijn de voordelen van scheren met een safety razor. Tevens krijg je uitleg over hoe je beste kunt scheren met dit scheermes.

Scheren met een safety razor: werk ook je contouren bij met dit scheermes+video uitleg!

Dinsdag: Eindelijk weer een keertje een echte B4men Persoonlijk met foto’s wat er allemaal in ons leven gebeurt. Dit keer vierde ik mijn 35e verjaardag en geven wij nog een tip over onze nieuwe site die volgende week vrijdag “live” gaat.

B4men persoonlijk: Super druk, Super gezellig en 35 jaar geworden.

Woensdag: Normaal staat de column van Pascal voor de zaterdag gepland. Deze keer is hij niet zonder reden naar de woensdag verplaatst…waarom lees je in zijn Column. Niet iedereen was het eens met zijn column, maar dat is juist het leuke van een column.

Column Pascal Meulenbelt: De schaal komt naar 18 jaar thuis!

Donderdag: Wij hebben het geluk dat wij de afgelopen tijd een aantal restaurants hebben mogen testen voor een review op de blog. Dit zijn absoluut de leuke kanten van het hebben van een blog! Dit keer ging de review echter niet zonder slag of stoot. Wij willen altijd eerlijk zijn naar onze lezers en ook dit keer krijgen jullie een eerlijke review over onze ervaring bij SNCKBR.

Gezond uit eten gaan doe je bij SNCKBR

Vrijdag: Het voorjaar is nog niet echt op gang gekomen. Aan t-shirts en shorts heb je nog niet veel. Ik heb daarom mijn kleding van Suitable ook zo uitgezocht dat je hem met de lagere temperaturen van dit voorjaar ook kan dragen. Ik heb gekozen voor een simpele outfit maar die juist daarom opvalt.

B4men Fashion: Klaar voor het voorjaar met mijn outfit van Suitable

Vrijdag: Tijd voor weer een game review! Dit keer heeft Nick een review geschreven over Syberia 3. Een game die hem eigenlijk niet zo aansprak. Heeft de game hem kunnen verrassen of was het een complete domper?

Game review: Syberia 3 (PS4)

Weekend

Zoals iedere zaterdag ben ik vandaag eerst aan het werk in de Barbershop. Vanavond krijgen wij visite van Charrel en Daisy, 2 goede vrienden van ons. Marie Louise gaat allemaal lekkere hapjes klaarmaken dus ik heb nu al trek. Morgenochtend ga ik eerst weer eventjes een paar uur knallen buiten met sporten. Daarna gaan Marie Louise en ik samen knallen aan beide site’s. Volgende week vrijdag gaat onze nieuw site “live” en daarvoor moeten nog een paar dingen geregeld worden. Voor B4men gaan we echt een onwijs toffe win-actie opzetten…houdt de site dus goed in de gaten. Wij hebben wel vaker win-acties maar deze is echt super…al zeg ik zelf.

Hopelijk heb je net zo leuk weekend voor de boeg als ik. Fijn weekend allemaal!

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer