MuziekMuziek

B4men Fashion: Klaar voor het voorjaar met mijn outfit van Suitable

Mijn kledingstijl is in de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Het is gegaan van ouwe lul tot sportief casual nu. Voorheen had ik vaak het gevoel dat de kleding mij een serieuzere uitstraling moest geven. Omdat ik altijd een klein ventje ben geweest (nog steeds hoor) en er jonger uitzag dan ik was (ook nog steeds), was ik op zoek naar kleding die mij er wat ouder uit zouden laten zien. Ik ben inmiddels aardig veranderd en misschien ook wel veel bewuster van mijzelf geworden. Ik weet wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Ik hoef mij niet meer anders voor te doen dan wie ik ben. Tijd dus voor kleding die echt bij mij past.

Mijn kledingstijl 

Mijn kledingstijl kan je het best omschrijven als sportief casual. Ik draag graag een jeans, shirt en een paar sneakers. Draag ik dan helemaal geen overhemden, chino’s of nette schoenen meer? Zeker wel! Ik draag dit nog regelmatig en dit is ook zeker nog een stukje van mij. Toch kies ik ook met deze stijl voor net even lossere kledingstukken en merken. Ik denk dat het ook komt omdat ik nu voor het eerst in mijn werkend leven echt helemaal zelf mag bepalen wat ik draag. Ik heb altijd te maken gehad met bedrijfskleding in de verschillende shops waar ik heb gewerkt. Dit is best heel makkelijk omdat je zelf geen kleding hoeft te kopen waar vervolgens allemaal haren in gaan zitten. Maar dit zorgt er ook voor dat je nooit helemaal jezelf mag zijn.

Mijn kleding van Suitable

Ik ben pas geleden benaderd door iemand van Suitable met de vraag of ik bekend was met hun en of ik het leuk vond om iets uit zoeken voor B4men. Ik was zelf niet bekend met Suitable en ben eerst eens een kijkje gaan nemen op de site of ik het wel bij mijzelf en bij mijn lezers vind passen. Ik was aangenaam verrast door het aanbod van Suitable. Ze verkopen 51 bekende kledingmerken zoals bijvoorbeeld Timberland, Vanguard, Levi’s en dus nog heel veel meer. Tevens voeren ze ook een collectie onder hun eigen label Suitable. Ze verkopen niet alleen online hun kleding er zijn ook 13 fysieke winkels en volgens mij komt er binnenkort nog een filiaal bij. De dichtstbijzijnde filiaal voor mij zit in Haarlem.

Dit staat er over Suitable op hun eigen site

Suitable herenmode, voor de moderne man met stijl. Met stoere, zakelijke, modieuze en kwalitatief hoogwaardige kleding is Suitable dé oplossing voor alle mannen. Zowel voor werk, vrije tijd en speciale momenten biedt Suitable de passende outfit.
Het geheim van het concept schuilt in de begrippen topkwaliteit, breed aanbod trendy merken, exclusief private label, uitstekende service en shoppen aan de hand van deskundig advies in een gezellige omgeving. Suitable: mijn moment, mijn stijl!

Ik heb voor mijzelf de volgende kledingstukken uitgezocht:

Broek: Vanguard V7 Rider
Trui: NZA Trui Blauwe Print 17AN473
Jas: Save the Duck Giga4 Jas Giubbotto Groen
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer