MuziekMuziek

Kapsels voor mannen voorjaar 2017. Korte herenkapsels zijn het helemaal.

herenkapsel kort haar

De Kapsels voor mannen voorjaar 2017 zijn nu echt bekend en ik heb hier zelfs aan mogen bijdragen. Een paar weken geleden heb ik bij een kappersgroothandel op het podium een show gegeven over de nieuwste haartrends voor mannen dit voorjaar. Nog meer reden dus om jullie de juiste trends te kunnen vertellen en te laten zien. De trends voor mannenkapsels zijn echt heftig aan het verschuiven. De afgelopen jaren waren de kapsels voor mannen strak met pompadours en geschoren scheidingen. Nu gaan we losser en voor meer structuur in het haar. Wat is structuur in je kapsel? Dit betekent veel lagen, plukjes en beweging in het haar. Nu het Lente is geworden zijn de zijkanten van de kapsels wel weer heel veel korter dan de afgelopen maanden. De bovenkant kan op verschillende manieren gedragen worden. Meer naar voren (denk peaky blinders) of juist met een undercut naar achteren gedragen. Uiteraard wel met veel structuur en niet helemaal plat gestyled met gel en/of pomade.

De kapsels voor mannen voorjaar 2017 in beeld:

korte herenkapsels

korte herenkapsels inspiratie

herenkapsel kort haar

herenkapsels kort haar

Maak kans op een gratis knipbeurt voor jou en een vriend bij mij in de B4men Barbershop

Wat moet je hiervoor doen:

Deel…Like en Tag een vriend die ook een knipbeurt kan gebruiken op de B4men Facebookpagina
De winnaar wordt aanstaande zondag 7 mei 2017 bekend gemaakt

De winnaar is bekend!

Gefeliciteerd Jeroen Klinkspoor. Jij mag samen met Koen Bijsterveldt bij mij in de B4men Barbershop langskomen voor een gratis knipbeurt. Je kan de afspraak boeken op www.b4menbarbershop.nl (vermeld er dan eventjes bij dat je deze prijs gewonnen hebt)

Voor de niet winnaars….niet getreurd! Er komen nog heel veel win-acties de komende tijd op B4men.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer