MuziekMuziek

Top 5 best bekeken artikelen op B4men

WOW!!! Het jaar is nu echt bijna voorbij.  Het was echt een onwijs gaaf, hectisch, rumoerig, stressvol maar bovenal fantastisch jaar. Een jaar waarin de blog gigantisch is gegroeid en het jaar waarin mijn vriendin en ik onze droom hebben waargemaakt, namelijk onze eigen barbershop. We zijn echt super trots op zowel de blog als de shop. Het harde werken van de afgelopen jaren hebben echt geloond. Voor komend jaar staan er een hoop veranderingen te wachten voor de blog, goede veranderingen maar daar later meer over. Jullie, mijn lezers zijn ook ontzettend meegegroeid met de blog. Dit bedoel ik niet alleen in aantallen maar ook in het feit dat de meeste van mijn lezers inmiddels snappen dat er ook advertorials op de blog staan. In het begin leverde dit vaak de nodige kritieken op maar doordat wij altijd open en eerlijk naar jullie hebben gecommuniceerd dat er alleen advertorials op de site komen te staan waar wijzelf achter staan, is dit nu wel degelijk geaccepteerd door jullie. Zonder jullie was er geen B4men, dus alvast ontzettend bedankt!!

Top 5 beste artikelen

Nummer 1:

Het artikel kapsel trends 2015 was echt een ongelofelijke hit. Echt niet normaal wat er met de blog gebeurde. Het kwam voor dat we gewoon 80.000 unieke bezoekers op een dag hadden. Totaal in die maand hadden we ruim 1,5 miljoen bezoeker gehad op de site…echt heel bizar!!!

Kapsels voor mannen 2015, dit worden de trends van het jaar.

Nummer 2:

Nieuw op de site was het reviewen van auto’s. Super gaaf om te doen en we hebben echt in de mooiste auto’s mogen rijden. De auto die de meeste indruk heeft gemaakt was de Jaguar F type R. Wat een geweldig spectaculaire auto was dit. Heel bijzonder om in deze auto gereden te hebben.

Een weekend rijden in een super car! De Jaguar F-Type R! Wauw!

Nummer 3:

Zoals jullie weten schrijft mijn vriendin ook voor de site. Dit keer had ze echt onder haar naam een artikel geschreven en wat voor een artikel! Er zijn nog nooit zoveel reacties op Facebook geweest als bij dit artikel.  Zowel mannen als vrouwen voelden zich aangesproken en waar de één er heel erg om kon lachen, kon een ander juist echt boos worden om dit artikel.

Top 10 sex afknappers bij mannen

Nummer 4:

Wel of niet gesponsord worden als blogger, een discussie waar iedere blogger mee te maken krijgt. Voor mij is bloggen zowel plezier als werk. Ik heb het geluk dat ik mijn werk super leuk vind om te doen en ik wil daar natuurlijk ook geld mee verdienen, er moet tenslotte wel een hypotheek betaald worden.

Wel of niet betaald of gesponsord geworden als blogger

Nummer 5:

Letterlijk heb ik mijzelf blootgegeven in het artikel, het vaderlijk buik(je). Het was nationaal en internationaal nieuws. Niet mijn lijf (gelukkig) maar wel het feit dat vrouwen liever een man met een buik(je) hebben dan een strak getrainde sixpack!

Van vaderlijk naar goddelijk lichaam. Sexy man heeft een vaderbuikje.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer