B4men wenst jullie een goede kerst en een geweldig 2016. Winnaars Braun Kerstactie.

Vandaag geen uitgebreid bericht, vandaag geniet ook ik van mijn kerstdagen. Uiteraard laat ik jullie niet helemaal met lege handen staan. Ik ga namelijk de vier winnaars bekend maken van de B4men & Braun Kerstactie. Voor alle niet winnaars, ook in 2016 zullen er weer mooie prijzen en mannenpakketten verloot worden. Blijf B4men volgen, delen en berichten. Uiteraard zijn jullie welkom om mij in actie te komen aanschouwen in de B4men Barbershop. Voor nu rest mij niet anders om jullie geweldige Kerstdagen te wensen.

Schermafdruk 2015-12-26 09.56.19

Winnaars B4men & Braun Kerstactie

De winnaars van de Braun Series 9

-Daan Kerkvliet

-Alex van den Nouweland

De winnaars van de Braun Series 3

-Ben Stam

-Robert van Vliet

Skull MC 1

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer